aa_mp087.JPG

CHP’li Av. Umut Yılmaz Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve Ak Parti Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Ferda Barış’a meydan okudu. Yiğitlerse bana dava açsınlar diyen Yılmaz, önümüzdeki hafta konu hakkında bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve orada belgeleri kamuoyu ile paylaşacağını söyledi.



20 Eylül 2018 Perşembe
Gaziantep

CHP’li Av. Umut Yılmaz’ın geçtiğimiz günlerde Ak Parti Şahinbey Meclis Üyesi Ferda Barış'ın ''Ferda Barış ve Mühendislik İnşaatı"nın Ak Parti  ilçe yöneticisiyken ve Ak Parti Gençlik Kolları'ndayken 21 tane ihale aldığını iddia etmiş, Barış'ın, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden yaklaşık maliyeti 5 Milyon 266 Bin TL ve Şahinbey Belediyesi 'nden yaklaşık maliyeti 4 Milyon 91 Bin TL'lik ihale aldığını iddia etmişti.

 

ÖZKEÇECİ VE BARIŞ YALANLAMIŞTI

 

Bu iddialarının ardından Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve Ak Parti Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Ferda Barış CHP’li Yılmaz’ın bu iddialarını yalanlamış ve Ferda Barış, CHP’li Yılmaz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söylemişti.

 

CHP’Lİ YILMAZ GELECEK HAFTA BELGELERİ AÇIKLAYACAĞIM DEDİ

 

Bu gelişmelerin ardından CHP’li Umut Yılmaz, konu hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ’’Önümüzdeki hafta salı veya çarşamba günü bir basın toplantısı düzenleyeceğim. 21 tane belgeyi kameralar önünde açıklayacağım. Ak Partililer bana yalancı dedi. Ben bu yalanı çürütürsem, bana yalancı diyenlerin istifa etmesi lazım. Çünkü il başkanı ayrı ihale peşinde koşuyor, meclis üyesi ise ayrı ihale peşinde koşuyor. Bunların asıl amacı ihale peşinde koşmaktır. Ben bir iddiada bulundum. Kesinlikle yapılması gereken şey, bana karşı dava açmaları. Davayı açmadıkları takdirde demek ki, bir şeylerden kaçıyorlar. Ama bana dava açıldığı zaman kendi savunmamı, toplayacağımız bazı belge ve bilgileri mahkeme kanalıyla yapacağımız için, onlar bana dava açmazlar. O yiğitliği göstermezler. Burada yapılması gereken tek şey, bana dava açmaları. Kendilerinin bana sadece savcılık davası değil, hukuk davası da açmalarını istiyorum.’’ dedi.

 

BU TARTIŞMA SÜRECEK GİBİ

 

Karşılıklı yapılan bu açıklamalarla Ak Partililer ile CHPliler arasında yaşanan gerilimin önümüzdeki hafta da süreceği görülüyor.

 

 

 

 

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi