aa_A3dw2.JPG

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, vatandaşın sağlığını yakından ilgilendiren fırın işletmecileri ve restoran işletmecileri ile bir araya gelerek, talep ve sıkıntılarını dinledi.



27 Eylül 2018 Perşembe
Gaziantep

Fırın ve restoran işletmecilerinin kutsal bir görev yaptıklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli esnafının işini gerçekten hakkıyla yaptığını söyledi. 

Başkan Kılıç yapılan toplantıda, “İnsanların birinci temel ihtiyacı olan biyolojik ihtiyacımız olan beslenmeyi birinci elden sizler yapıyorsunuz. İnsanlara faydalı bir hizmet gerçekleştiriyorsunuz. Toplumun sağlığını yakından ilgilendiren bir sektörde kutsal bir görev yapıyorsunuz. 

Zabıta ekiplerimiz sürekli sahada. Bizlere gelen raporlar gösteriyor ki Oğuzeli esnafı işini gerçekten hakkı ile yapıyor. Sizlere göstermiş olduğunuz hassasiyet için tek tek teşekkür ediyorum. Biz belediye olarak olabildiğince sizlerin daha uygun ortamlarda güzel mekanlarda hizmet vermenizden mutluluk duyuyoruz” İfadelerini kullandı.

 

“OĞUZELİ’Nİ TEMSİL EDİYORSUNUZ”

 

İşini hakkı ile yapan esnafın her zaman yanlarında olacaklarını vurgulayan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Sizler işinizi prosedüre uygun yaptığınız sürece bizler sizlerin hakkını sonuna kadar savunacağız” dedi.

Başkan Kılıç, “Bir fırına, kasaba veya restorana gittiğimizde o mekanın temiz olmasından sadece belediye olarak değil, Oğuzeli’nde yaşayan bir vatandaş olarak da memnuniyet duyarız. Sizler her şeyden önce Oğuzeli’ni temsil ediyorsunuz. Oğuzeli dışından ilçemize gelip bir kebap yiyip memnun kalmışsa eğer bir vatandaş ben bundan keyif alıyorum ve mutluluk duyuyorum. 

Sizlerden ricamız hijyen, gramaj, çalışanların kılık kıyafeti gibi konularda daha dikkatli olmanız. Bizler sizlerin hakkını sonuna kadar savunacağız. Ama sizlerden de isteğimiz prosedüre ne ise sonuna kadar uymanız” ifadelerini kullandı.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi