aa_sEVHn.jpg

Özel Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sivil Havacılık Lisesi bölümüyle yeni döneme ‘’Merhaba’’ dedi.



27 Eylül 2018 Perşembe
Gaziantep

Mesleğim elimde, geleceğim güvende’’ sloganıyla yola çıkan, Gaziantep'te ilklerin öncüsü olarak her zaman göz dolduran Özel Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gaziantep gençliğine sahip çıkarak, farklı meslek alanlarında istihdam edilmeleri için faaliyetlerini sürdürüyor. ‘’Meslek liseleri, memleket meselesi’’ sözünü kendisine ilke edinen okul, Gaziantep gençliğine güzel bir gelecek hazırlamak amacıyla hareket ediyor.

12. SINIF ÖĞRENCİLERİ STAJINI DHMİ’DE YAPACAK

Okul bünyesinde faaliyet gösteren sivil havacılık lisesi bölümüyle ilgili bilgi veren okul kurucu müdürü İrfan Ataker,’’Özel Fatih Sivil Havacılık Lisesi bölümünde yer alan öğrencilerimiz, Havas ile yapılan protokoller çerçevesinde 12. sınıfta DHMİ’de stajlarını gerçekleştirecekler. Bölgemizde ilk ve tek olan sivil havacılık lisesi bizi hayallerimize uçuruyor. Havacılık ise ayrı bir dünya. Havacılık sadece pilot yetiştirmek değildir. Pilot bir uçağı hareket ettirir, uçurur. Fakat, o uçakları yürüten pilotların arkasında onları yönlendiren binlerce kişilik yer hizmetleri ordusudur.
Havaalanına girişten itibaren bütün departmanlarda ramp hizmetleri, yolcu hizmetler, kule hizmetleri, kargo hizmetleri, elektrik-elektronik ulaşım hizmetleri, harekat memurluğu, host- hostes havaalanı işletmeciliği, yer kaptanlığı, havayolu şirketleri, devlet hava meydanları İşletmesinin her kademesinde çalışacak nitelikli insanlar yetiştireceğiz. Bugün havacılık, tüm dünyada saygınlığını gittikçe artıran bir yapıya sahip. Her geçen gün gelişen, büyüyen ulusal ve uluslararası havayolu şirketlerinde iş bulma ve çalışma olanaklarına sahip olabileceğiz. İşte biz Gaziantep'te ilklerin öncüsü olan Özel Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, hafta içi ve hafta sonu eğitim uygulamaları ile Gaziantep in en önemli yerlerinde sunduğu staj olanakları ile mesleki yeterliliğe kavuşacak insanları yetiştirme, VİP sınıfları ile teknolojik sınıf ve laboratuvarları, sosyal projeleri ve etkinlikleri ile siz değerli Gaziantepli hemşerilerimizin hizmetinde olmaktan mutluyuz. Özellikle şehit ve gazi çocuklarımıza sunduğumuz ücretsiz eğitim hakkını belirtmek istiyorum. Böylece bu ülke için yaşamını feda eden şehitlerimize bir nebzede olsa görevimizi yerine getirebilmenin huzurunu yaşayacağız.
Sevgili gençler, özellikle bu yıl 9.cu ve 10.cu sınıflara başlayan arkadaşlara seslenmek istiyorum. Sizleri okulumuza bekliyoruz. 10. Sınıflar için son nakil tarihi 30 Eylül’dür.’’

GENÇLER GELECEĞİMİZDİR

Öğrenciler, bizim geleceğimizdir diyen Ataker,’’Biz, Özel Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Atatürk'ün ilke ve inkilapları ışığında çağdaş, özgüveni yüksek, hayalleri olan hayallerinin peşinde koşan, üreten araştıran, sorgulayan, özgür bireyler yetiştirmek istiyoruz. Çünkü siz gençler geleceğimizsiniz.’’ diyerek, sözlerini noktaladı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi