aa_5i9tn.jpg

Gaziantep Mahrukatçılar Odası Başkanı Müslüm Keklik’in oğlu Mehmet Keklik, İymen Ailesi’nin kızı Şeyda İymen ile evliliğe ilk adımlarını attı. Çiftlere mutlu gününde yüzüklerini aile büyükleri takarak bir ömür boyu mutluluk dilediler.



28 Eylül 2018 Cuma
Gaziantep

Gaziantep Mahrukatçılar Odası Başkanı Müslüm Keklik ve İymen Ailesi, evlatlarının mutlu günlerinde bir araya geldi. Keklik ve İymen Aileleri arasında kurulan akrabalık ilişkileri nişan töreninde takılan yüzüklerle taçlandırıldı. Aile bireylerinden yoğun katılım sağlanan nişan töreninde aileler ve evliliğe yeni adım atan çiftler gönüllerinde bir gece yaşadılar.

KEKLİK: MUTLU VE MESUT BİR YUVANIN KAPILARINI ARALIYORUZ

Oğlu Mehmet Keklik ve gelini Şeyda’nın nişan yüzüklerini takan Başkan Keklik, “Evlatlarımıza mutlu mesut bir evliliğin kapılarını aralıyoruz. Toplumun en küçük yapı taşıdır aile. Aile kavramı gerek bizler için gerekse milletimiz için çok önemli bir kavramdır. Evlatlarımızdan isteğimiz birbirlerini mutlu mesut etmeleri ve vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeleridir. Mutluluğa giden bu yolda evlatlarımıza destek olup onların mutluluklarını evlilikle de taçlandıracağız. Mutlulukları daim olsun diyorum. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

MUTLU ANLARINI ÖLÜMSÜZ KILDILAR

Evliliğe yeni adım atan genç çiftlerden Mehmet Keklik ve Şeyda İymen, nişan töreninin ardından tüm aile bireyleri ile hatıra fotoğrafları çektirerek mutluluklarını ölümsüz kıldılar.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi