aa_fBLEw.jpg

CHP’nin Gaziantep’te en başarılı meclis üyelerinden biri olan Uğur kalkan, yeniden meclis üyesi adayı olacak.



14 Ekim 2018 Pazar
Gaziantep

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Gaziantep’ten CHP Şahinbey Belediyesi meclis üyeliğine seçilen Kalkan, göreve başladıktan sonra gündeme getirdiği konularla adından sıkça söz ettirmişti.

 

YENİDEN ADAY OLACAK

 

Gaziantep’in mevcutta en genç meclis üyesi olan Kalkan, gelecek yıl yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olmak için harekete geçti. CHP’de adaylık başvurularının başlamasının ardından geçtiğimiz günlerde adaylık formu alan Kalkan, gelecek hafta adaylık başvurusunu partisinin yetkili organlarına yapacak.

 

GÜNDEME GETİRDİĞİ KONULAR MECLİS GÜNDEMİNE TAŞINDI

 

Ayrıca, CHP’li Kalkan’ın gündeme getirdiği konular, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşındı. Edindiğimiz bilgilere göre, Kalkan’ın gündeme getirdiği konularla ilgili milletvekilleri meclise 25 soru önergesi verdi.

 

AÇIKLAMA YAPTI

 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kalkan, Şahinbey’den yeniden göreve talip olduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi:

‘’CHP Şahinbey İlçe Başkanımız Sayın Uğur Özpolat ve İlçe Yöneticimiz Sayın Mehmet Kahraman 'dan aday adaylık dosyamızı değerli dostum Koray Aydınla beraber aldık. Üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nin meclis üyeliği için Şahinbey'den yeniden bu göreve talibim. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün Gençliğe Hitabesi'nde ve Bursa Nutkunda biz gençlere yüklediği sorumluluğun farkındayım. Aynı inanç ve kararlılıkla bu mücadeleye devam edeceğim. Her zaman en büyük gücüm olan desteğiniz ve güveniniz için şimdiden teşekkür ediyor; hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’dedi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi