hh_drl4m.JPG

Medical Park Gaziantep Hastanesi ve Yeni Yaşam Hematoloji ve Onkoloji Hastalaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 1-31 Ekim Meme Kanseri Ayı kapsamında ‘’Meme Kanseri Farkındalık Semineri ‘’ semineri gerçekleştirdi.



15 Ekim 2018 Pazartesi
Gaziantep

Medical Park Gaziantep Hastanesi, Medical Onkoloji Bölümü Doç. Dr. Mustafa Yıldırım’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, kanser hastaları ve hasta yakınları katıldı. Meme Kanseri’nin her yönüyle konuşulduğu etkinlikte Meme kanserinde erken tanının tedavi başarısını artırdığını ifade eden Doç. Dr. Mustafa Yıldırım; Kadınlar kendilerini ihmal etmemeli. Göğüste elle muayene bulguları bizim için çok önemli. Belirli periyotlarla bu muayeneyi her kadın yapmalı. Erken tanı, tedavi başarısını hastalıktan hayatta kalma şansını ve yapılacak cerrahinin tedavi boyutunu etkileyen çok önemli bir etkendir’’ şeklinde konuşan  Yıldırım, bizler kanserin sadece tedavi sürecini değil, tedavi sonrası rehabilitasyon sürecinin de çok önemli olduğunu ve kesinlikle destek alınmasını istiyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Katılımın yoğun olduğu Meme Kanseri Farkındalık Seminerine hasta ve hasta yakınlarının yanı sıra, Medical Park Gaziantep Hastanesi hekim ve personelleri de destek verdi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi