aa_O45D8.jpg

Şahinbey ilçe sınırları içerisindeki Atatürk Parkı’nın ismi Burç Parkı olarak değiştirilmişti. CHP’li meclis üyelerinin girişimi ile parkın ismi yeniden Atatürk Parkı oldu. Parkın isim tabelası da yenilendi.



25 Ekim 2018 Perşembe
Gaziantep

CHP’li meclis üyelerinin girişimi neticesinde Şahinbey Belediyesi geri adım attı ve Burç Parkı olarak değiştirilen isim yeniden Atatürk Parkı oldu. Dün de Atatürk Parkı’nın tabelası yenilendi.

KALKAN’DAN AÇIKLAMA

Tabela fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan CHP Şahinbey Meclis Üyesi Uğur Kalkan, “Başta bu konudan bizleri haberdar eden değerli başkanım sayın Mustafa Özdağlı olmak üzere emeği geçen herkese ve bu yanlıştan dönme duyarlılığı gösteren yetkililere teşekkür ederim”ifadelerini kullandı.

Gaziantep Mega Haber'e konuşan Uğur Kalkan, bu yanlıştan dönülmesinde yalnızca kendisinin değil bütün CHP’li meclis üyelerinin ve Gaziantep Burç Kasabası Eski Belediye Başkanı Mustafa Özdağlı’nın da emeğinin geçtiğini söyledi.

“ATATÜRK HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİDİR”

Gaziantep Mega Haber, parka Atatürk'ün ismini ekibiyle birlikte veren Gaziantep Burç Kasabası Eski Belediye Başkanı Mustafa Özdağlı’ya da ulaştı. Özdağlı, parkın isminin yeniden Atatürk Parkı olarak değiştirilmesinden dolayı memnun olduğunu belirterek, “Atatürk hepimizin ortak değeridir. Bu ülkenin kurucu önderidir. Parka, Atatürk ismi benim belediye başkanlığı yaptığım dönemde verilmişti” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mega haber






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi