aa_2DOXn.jpg

Gaziantep PTT Başmüdürü Zekai ÖZKAN PTT’nin 178. kuruluş yıl dönümü anısına hazırlanan eğitici oyunlar ve değişik hediyeler ile Bayramlı İlkokulu/Ortaokulu’na ziyarette bulunarak öğretmen ve öğrenciler ile PTT’yi konuştu.



26 Ekim 2018 Cuma
Gaziantep

Öğrenciler ile bir araya gelmekten mutlu olduğunu söyleyen ÖZKAN geleceğimiz olan çocuklarımız ile  sık sık birlikte olacağız dedi.   

PETTE ÇOCUKLAR İLE TANIŞTI

PTTTE kargo ve posta taşıma üzerine kurgulanmış 6 yaş üstü herkesin eğlenceli vakit geçirmek için oynayabileceği eğlenceli  bir oyun diyen ÖZKAN   PTT  halkımıza bir birinden farklı hizmetler  sunarken çocuklarımızı da unutmayarak onlara PETTE oyun seti hazırladı.

KİTAPLAR ÇOCUKLARIN

Öğrencilere Hz. Muhammed’in (s.a.v)  Mektupları kitabından da hediye eden ÖZKAN kendimize örnek alacak liderler seçelim ve onun yaptıklarının üstünde neler yapabiliriz diye canla başla çalışmayı kendimize ilke edinelim dedi.

Bayramlı İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri ile hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmeyen PTT Gaziantep Başmüdürü Zekai ÖZKAN ve PTT çalışanları öğrenciler ile sık sık bir araya gelip yeni projeler üretme sözüyle okuldan ayrıldı.

 

 

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi