aa_n866g.JPG

Mecliste 216 bin liralık kahve fincanı konuşuldu. CHP'li Dokbay, belediye bu fincanları nerede kullandı?



6 Kasım 2018 Salı
Gaziantep

Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel başkanlığında, Şahinbey Belediye Meclisi Kasım ayı 2. birleşim toplantısı yapıldı.
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından söz alan CHP Belediye Meclis üyesi Mehmet Dokbay, 30 Mayıs 2018 tarihinde Şahinbey Belediyesi tarafından 223 bin lira değerinde kahve fincanı alımı ile ilgili ihale açıldığını ve ihaleyi 216 bin lira teklif vererek Kütahyalı bir firmanın kazandığını söyledi. Dokbay, hükümet tarafından tasarruf tedbirlerinin gündeme geldiği bir dönemde, böyle bir ihale neden yapıldığını ve bu kahve fincanlarını belediyenin nerede kullandığını sordu.

SİZE BİLGİ VERELİM

Şahinbey Belediyesi’nin tasarruf tedbirlerini tam şekilde uyguladığını söyleyen Başkan Vekili Cuma Güzel, “Belediyenin daha önceden belirlenen ihtiyaçları var. Onunla ilgili ihale yapılmış, sonuçlanmış. Bu ürünler daha önce alındığı için bunun tekrar dönüşü yok. Başkanımızın talimatları ile tasarruf tedbirlerini uyguluyoruz. Alınan ürünler belediye bünyesinde oluşturulan çeşitli projelerde katılımcılara hediye ediliyor. Yine bu konu hakkında size bilgi verelim” dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi