AA_7HIq8.jpg

Bu gelişmeyi Gazişehir Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu’nun bilgisine sunuyoruz. Sayın başkan böyle bir gelişmeden haberiniz var mı?



7 Kasım 2018 Çarşamba
Gaziantep

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk mücadele veren Gazişehir, bu hafta deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. Bu zorlu deplasmana kulüp, 5 otobüs taraftar götürme kararı aldı. Yakın bir deplasman olduğu için Gaziantep’teki gazeteciler, Adana’ya gitmek için kulüp basın sorumlusuna bilgi verdi. Kulüp sorumlusu ise gazetecilere ve basın mensuplarına taraftarların otobüsüyle Adana’ya gidebileceklerini iletti.

 

BAŞKAN ADİL KONUKOĞLU’NUN BU GELİŞMEDEN BİLGİSİ VAR MI?  

 

Şampiyonluk mücadelesi veren Gazişehir’i bu zorlu deplasmanda takip etmek isteyen basın mensupları bu öneriye tepki gösterdi. Bu gelişmenin ardından bazı gazeteciler Adana’ya gitmekten vazgeçti.

 

GAZETE OLARAK ADANA'YA GİTMİYORUZ

 

Detay Gazetesi olarak, Gazişehir kulübüne şampiyonluk yolunda her zaman destek veren bir medya organıyız. Başkan Adil Konukoğlu ve yönetiminin yerel medyaya her zaman destek olduğunu biliyoruz. Ancak, taraftarlar ile deplasmana gidip maç saatine kadar şehir dışında beklemeyi doğru bulmuyoruz. Bu nedenle gazete olarak, Adana’daki bu maçı takip etmeme kararı alıyoruz.  






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi