aa_W94F9.jpg

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat, yerel medyada çıkan ‘’Celal Doğan CHP’den aday olacak’’ ve CHP’nin büyükşehir belediye başkan adayı Celal Doğan’’ haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.



14 Kasım 2018 Çarşamba
Gaziantep

2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler için Gaziantep’te partiler çalışmalarını sürdürürken, yerel medyada hemen hemen her gün Celal Doğan haberleri yer alıyor. Yapılan bu haberlerde, CHP’nin adayının Celal Doğan olduğu kamuoyuna lanse ediliyor. Dün gazetemiz, Gaziantep’e gelen CHP heyetinin, genel merkezde Celal Doğan’ın adaylığı ile ilgili hiçbir çalışmanın yapılmadığını yazmıştı. Ancak, Celal Doğan hakkında sürekli haberlerin yayınlanması nedeniyle CHP Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat da konu hakkında açıklamada bulundu. Özpolat, Celal Doğan’ın CHP’den aday olacağına yönelik çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirterek, ’’Geçtiğimiz günlerde parti genel merkezi tarafından Gaziantep’e gönderilen heyetle birebir görüşmeler yaptım. Celal Doğan’ın partimizden aday olup olmayacağını ve genel merkezde böyle bir çalışmanın yapılıp yapılmadığını sordum. Heyet ise bana Celal Doğan isminin tamamen spekülasyon olduğunu ve bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını, ayrıca bu konu da açıklamalar yaparak, kamuoyunu bilgilendirebileceğim iletildi. Ben de bunu Gaziantep kamuoyu ile paylaşıyorum.’’ dedi.

 

BU SPEKÜLASYONDAN DOLAYI ÇOK SAYIDA KİŞİ BAŞVURU YAPMADI

 

Celal Doğan isminin sürekli gündemde tutulmasından dolayı bazı kişilerin belediye başkanı atama ile olursa gelen isim adayları kendisi belirler diyerek çok sayıda ismin belediye başkan adaylığı ve meclis üyesi adaylığı için başvuru yapmadığını belirten ve başvuru süresinin uzatıldığına dikkat çeken Özpolat,‘‘Gelişen bu hadiselerden dolayı çok sayıda arkadaşımız başvuru yapmadı. Biz de genel merkeze bu durumu ilettik. Genel merkezimiz de bize başvuru için sürenin bitmediğini, yeni başvuruları alabileceğimizi söyledi. Adaylık başvurusu yapmak isteyen arkadaşlarımız gelip başvuru yapabilir.’’ dedi.

 

ÖN SEÇİMİN OLMAZSA OLMAZIMIZ OLDUĞUNU İLLETTİK

 

Ayrıca, Özpolat geçtiğimiz hafta pazar günü Gaziantep’e gelen üç kişilik genel merkez heyetine meclis üyelerinin ön seçimle belirlenmesi isteklerini ilettiklerini ve ön seçim yapılması yönünde karar alınmasını beklediklerini söyledi.

 

GÜNDEMİ DEĞİŞTİRİYORLAR

 

İktidarın sürekli gündem değiştirdiğini de belirten Özpolat,’’ Ekonomi son iki aydan beri cari açık veriyor. İthalata dayalı ekonominin cari açık vermesi, halkın alım gücünün tükendiğini gösteriyor. Diyanet İşleri Başkanı ve Atatürk heykelleri ile gündem değiştirip, dikkatleri başka yerlere çekmeye çalışarak, hedef saptırıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar nafile. Halkımız algı ile gerçeği ayırt edecek durumdadır.’’ dedi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi