aa_9X2U3.jpg

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, yoğun bir hafta sonu çalışması gerçekleştirdi.



18 Kasım 2018 Pazar
Gaziantep

Aynı zamanda TBMM İçişleri Komisyonu Başkanvekililiği görevini de sürdüren Milletvekili Atay, meclis çalışmalarının ardından Gaziantep’te saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Atay, Yeni kararnameyle Gaziantep’e atananVali Davut Gül’ü MHP İl Başkanı Muzaffer Çelik ve Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz ve partili yönetici arkadaşlarıyla ziyaret ederek başarılar diledi.

Daha sonra MHP İl başkanlığına geçen Sermet Atay, Şahinbey ilçe başkanı Cahit Çıkmaz ve partili arkadaşlarıyla beraber İl Başkanı Muzaffer Çelik’i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

KARİYER GÜNLERİ

 

Aynı zamanda Gaziantep Lisesi mezunu olan Sermet Atay, Gaziantep Lisesinde düzenlenen kariyer günlerine katılarak ögrencilerle 
“Hukuk ve adalet”konularında söyleşide bulundu. Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensupları Derneğine teşekkürler eden Atay, Öğrencilere başarılar diledi.

 

KİLİS VALİSİNİ ZİYARET

 

Daha sonra Kilis’e geçen Atay, Kilis il teşkilatımız ve Gaziantep Şahinbey ilçe başkanı Cahit Çıkmaz ile partililerle beraber son kararname ile KİLİS Valisi olarak atanan Recep Soytürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Hacı Mustafa Celkanlı'yı ve yönetimi de ziyaret eden Atay, Kilis’in durumunu istişare ederek sorunlarını dinledi.

MHP Kilis il teşkilatını ziyaret eden Atay, mahalli yerel seçimler öncesi istişarelerde bulundu.

75.yıl mahalle muhtarlığında MHP Şahinbey ilçe başkanı Cahit Çıkmaz ve teşkilatının düzenlediği Şahinbey bölgesindeki diğer muhtar ve mahalle temsilcilerininde katılımı ile yaklaşan yerel seçim öncesi istişare toplantısını gerçekleştiren Atay, Şahinbey teşkilatının Karataş’ta düzenlediği kampanyaya katılarak destek verdi.

Atay daha sonra, Hakkari Şemdinli'de mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan eski ilçe başkanı Cuma Kaymakçı’nın yeğeni Er Samet Kaymakçı’nın taziyesine katılarak, Şehide Allah’tan rahmet, aileye başsağlığı diledi.

HALKLA İÇ İÇE

Atay, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Atay’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Esnaflar, MHP Gaziantep Milletvekili Atay’ın sık sık Gaziantep’e gelmesinden dolayı ve sorunları ile yakından ilgilenmesini memnuniyetle karşıladıklarını söyleyerek 31 Mart 2019’da yapılacak seçimlerde MHP'ye başarılar dilediler.
Vatandaşları ve esnafları her fırsatta ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları yerinde dinlediklerini ifade eden Atay ise "Yerel seçimler öncesinde MHP olarak aday adaylarımızın müracaatlarını almaya başladık. MHP Gaziantep Milletvekili olarak her zaman Gaziantepli vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz, sorunlarını meclise taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Vatandaşla ve esnafla iç içe olmayı sevdiğini anlatan Atay,  "24 Haziran öncesi yaptığımız gezilerde vatandaşlarımıza ve esnafımıza seçimden sonra da kendilerini sıklıkla ziyaret edeceğimizin sözünü vermiştik. Bu sözümüzü tutuyoruz." dedi.

MHP'nin esnafı "toplumun taşıyıcı gücü" olarak gördüğünü belirten Sermet Atay, şöyle konuştu:

"Esnaf ve çiftçilerin vergi ve prim yükünün hafifletilmesi, AVM yasasının yeniden düzenlenmesi, esnafı yok eden AVM ve zincir marketlerle belediye işletmelerine yönelik tedbirler alınması için MHP olarak söz verdiğimiz çalışmaları yapmak üzere hazırlıklarımız başladı. Sonuçlarını imkanlar nispetinde en kısa sürede hayata geçirmek istiyoruz. Esnafımızın tüm sorunlarını Meclis'e taşıyıp, çözümü. İçin gayret göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.’’

Ben bu memleketin evladıyım, hizmet için bu göreve talip oldum’’ diyen Atay, ‘’ Atam dedem babam burada yaşadılar. Bu şehre hizmet benim için büyük onur ve şereftir. Ben bu memlekette geziyordum, yine gezeceğim. Gaziantep’e bir şey yapacaksak hep beraber yapacağız. Dernek başkanlarımız ile oda başkanlarımız ile kamuda görevli büyüklerimiz ile siyasi partilerimizle hep beraber yapacağız. Herkes taşın altına elini koyacak.‘’

Atay, ‘’Önümüzde Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler var. MHP olarak iddialıyız. İlin, İlçesinin sorunlarını, dertlerini bilen, yukarılara taşıyan, vasıflı, işin ehli, mütevazı olan, halkla içi içe birlikte olan profildeki adayımız MHP teşkilatı tarafından sizlerin önüne çıkacaktır" diye konuştu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi