aa_FbSRi.jpg

Ak Parti’de 82 belediye başkan aday adayı teşkilat karşısında ilk sınavını temayül yoklamasında verdi. Renkli görüntülere sahne olan temayül yoklamasında yaklaşık bin 600 delege aday adaylarına ve mevcut belediye başkanlarına not verdi. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, delegelere “oy kullanırken kimsenin tesiri altında kalmadan, elinizi vicdanınıza koyarak bulunduğunuz ilçe neresiyse ve kim o ilçeyi bir adım daha ileriye götürecekse ona oy verin” çağrısında bulundu.



18 Kasım 2018 Pazar
Gaziantep

Ak Parti Gaziantep’te günlerdir beklenen temayül yoklaması yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının yer almadığı temayülde 82 belediye başkan aday adayı delegelerden geçer not almak için ter döktüler.  Şato Restauran’ta yapılan temayül yoklamasını aday adayları adeta panayır alanına çevirdi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği belediye başkanlığı için aday adaylarına yönelik yaptığı tanıtım ve temayül yoklaması sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

TEMAYÜLE KİMLER KATILDI?

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nın 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığı için aday adaylarına yönelik yaptığı tanıtım ve temayül yoklaması yapıldı.  Gaziantep'teki temayül yoklamasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti MKYK Üyesi Hatice Merve Tatar, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, Ak Parti İlçe Başkanları ile yaklaşık bin 600 delege katıldı.

13 SEÇİMDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Temayül yoklamasında açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "AK Parti olarak kurulduğumuz günden yani 2001 yılından bugüne kadar referandumlar, genel seçimler ve yerel seçimler olmak üzere 13 tane seçimi geride bıraktık. Bu 13 seçimden Allah'a hamdolsun, alnımızın akıyla çıkmasını bildik. Önümüzde yeni bir sınav var, yeni bir seçim dönemi var. Hep birlikte bu seçim döneminin heyecanını yaşıyoruz. 30 Mart 2019 seçimleri de yine diğer seçimler kadar önemli. Bizim için değer verdiğimiz önem verdiğimiz bir seçim olacak. Biraz da meşakkatli olacak. Zorluklara hep birlikte daha fazla göğüs gereceğimiz bir seçim olacak" dedi.

ANKET SİSTEMİNİ UYGULAYAN EN İYİ SİYASİ HAREKET

Dağ, siyasi partilerin her seçimde başarı olabilmek için uğraş verdiğini, AK Parti'nin de 2019 yerel seçiminden başarıyla çıkmak için gece gündüz çalıştığını söyledi. Seçimlere çok az bir zaman kaldığını belirten Dağ, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana 13 seçimi geride bıraktığını ifade ederek "Bu 13 seçimden Allah'a hamdolsun, alnımızın akıyla çıkmasını bildik. Önümüzde yeni bir sınav var, yeni bir seçim dönemi var. Hep birlikte bu seçim döneminin heyecanını yaşıyoruz. 2019 seçimleri diğer seçimler kadar önemli. Biraz da meşakkatli olacak. Zorluklara hep birlikte daha göğüs gereceğimiz bir seçim olacak." diye konuştu. Dağ, anket sistemini uygulayan en iyi siyasi hareketin AK Parti olduğunu, bu sayede toplumun nabzını tuttuğunu söyleyerek şunları kaydetti: "İstişareye önem ve değer veriyoruz. Bugün bir yenilik yapıyoruz. Bugüne kadar kağıt, kalemle yapılan temayül yoklamasını bugün, elektronik sistemle, internet üzerinden sadece Cumhurbaşkanımızın görebileceği, onun bilgisayarına giden bir sistemle e-temayül uygulamasını başlatıyoruz. Önceden kağıtla, kalemle yaptığımız bu işlemi şimdi çağın gereklerini, ruhunu okuyarak, elektronik sistemle yapmaya gayret edeceğiz."

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci ise, "Kıymetli dava arkadaşlarımdan burada oy kullanırken kimsenin tesiri altında kalmadan, elinizi vicdanınıza koyarak bulunduğunuz ilçe neresiyse ve kim o ilçeyi bir adım daha ileriye götürecekse ona oy verin" diye konuştu. Konuşmaların ardından elektronik ortamdan oy kullanma işleminde geçilirken 9 ilçeden yaklaşık 1600 delege oy kullandı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi