aa_4W00F.jpg

Ambalaj devinden büyük hamle .. Enflasyona darbe, tüketiciye destek!



20 Kasım 2018 Salı
Gaziantep

Hükümetin Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına, KÖKSAN AŞ,’den tam destek geldi. KÖKSAN AŞ., fiyatlarında yüzde 20’nin üzerinde indirim yaptı.

Pet ve plastik ambalaj sektöründe Türkiye’nin lideri, dünyanın da sayılı üreticileri arasında yer alan KÖKSAN AŞ.,  sektördeki ekonomik göstergelerle birlikte kendi imkanlarını da zorlayarak, son bir ay içerisinde ürünlerinin yurt içi fiyatlarında yüzde 20’nin üzerinde indirim uygulamaya başladı.   

 

TÜKETİCİ NASIL ETKİLENECEK?

 

KÖKSAN’ın ambalaj maddelerinde yaptığı indirim, çok sayıda ürünün fiyatının düşmesi anlamına geliyor. Pet su, gazlı ve gazsız içecekler, yağ, meyve suyu ve temizlik gibi malzemelerin ambalaj fiyatlarının düşmesi perakende satış fiyatlarına da yansıyacak. KÖKSAN, bu kararla hem enflasyonla mücadele programına hem de tüketiciye destek sağlayacak.

 

ÖNCE TÜRKİYE

 

KÖKSAN AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, her zaman ülke menfaatlerini ön planda tuttuklarını belirterek, “Önce ülkemiz gelir. Ülkemizin ekonomik açıdan içinde bulunduğu bu sıkıntılı günlerde kimsenin sadece kendisini düşünme lüksü yoktur. Daha güçlü bir Türkiye, daha aydınlık bir gelecek için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. KÖKSAN olarak bizler de tüketici fiyatlarına yansıyacak şekilde ürünlerimizde yüzde 20’nin üzerinde indirim yaparak hükümetimizin enflasyonla mücadele programına destek vermekten dolayı mutluyuz” diye konuştu.

 

ÜLKEYE DESTEK

 

Kökoğlu, her zaman ülke lehine fiyat politikası uygulamaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Ülkemiz güçlü olursa bizler de güçlü oluruz. Bu nedenle, ekonomik göstergelerdeki iyileşmeler ve sektörümüzdeki canlılık bu şekilde devam ettiği müddetçe ve imkânlarımız da elverdikçe fiyat politikamızı ülkemiz şartlarına destek olacak şekilde devam ettireceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.

 

SEKTÖRÜN LİDERİ

 

KÖKSAN, Gaziantep’te tamamı yerli sermaye, sektöründe ülkemizde lider, dünyada sayılı firmalar içerisinde bulunan pet hammadde, preform, kapak, pet şişe üreticisidir. İstanbul Sanayi Odası, verilerine göre ilk 500 sanayi kuruluşu içinde 96. sırada yer almaktadır. Ürettiği ürünlerin yüzde 50 sinden fazlasını 85 ülkeye ihraç eden önemli ihracatçı firmalarımızdandır. Ayrıca son yıllarda üst üste vergi rekortmenleri arasına ismini yazdırmanın gururunu yaşayan KÖKSAN, bu dönemde de yatırımlarına ara vermeksizin devam etmektedir.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi