aa_1Y020.JPG

MHP’li İsmail Çelik basın toplantısı düzenledi.



1 Aralık 2018 Cumartesi
Gaziantep

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı İsmail Çelik, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Parti il binasında mehteran takımı eşliğinde, kalabalık bir grubun desteğiyle açıklamalarda bulunan Çelik şunları söyledi:

‘’Muhterem gönül dostlarım ve canımdan aziz bildiğim ülküdaşlarım, Miliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklamamıza hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Ülkücü hareketin neferi olmaktan büyük bir onur olduğunu bilmekle beraber, cenab-ı Allah bugün bizlere böyle bir şerefli bir görevi nasip etti ve inşallah bu şerefli görevi adaylık ile taçlandırabilirsek, Gaziantep burçlarına 3 hilali çekmek için var gücümüzle çalışmaya şimdiden söz veriyoruz. Nüfusu 2 milyon olan, yabancılarla birlikte 3 milyon civarında insanın yaşadığı Gaziantep’imizin fotoğrafına bir bakalım. Gaziantep, ülkemizin en borçlu illerinden birisi, ülkemizde en fazla iç ve dış göç alan şehirlerimizden birisi, ülkemizde trafik yoğunluğu en fazla olan şehirlerden birisi, ülkemizin eğitimde en geri kalmış şehri, ülkemizin konut fiyatları ve kiraları en yüksek şehri, güvenlik ve asayiş, aile içi şiddet ve kadın cinayetlerinin en yüksek olduğu şehirlerden birisidir. Ülkemizin yaşanabilir şehirleri arasında son sıralarda yer alan bir şehiriz. İşte Gaziantep böyle bir şehirdir. Bizim insanımız bunu hak etmiyor. 

Bu tabloyu olumlu, pozitif ve yaşanabilir gerçek manada bir marka şehir haline getirmek amacıyla çıkmış olduğumuz bu yolda cenab-ı Allah bizleri mahcup etmesin. Bu kutsal görevi bizlere hem nasip eylesin, hem hayırlı eylesin. Bu vesileyle bu toplantımıza teşrif eden herkese teşekkür ediyorum.

 



aa_0ICjO.JPG 1 / 6

aa_aJQv2.JPG 2 / 6

aa_JN8iF.JPG 3 / 6

aa_n4nj0.JPG 4 / 6

aa_0VUMH.JPG 5 / 6

aa_2ygS0.JPG 6 / 6




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi