aa_2Te39.jpg

MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, şu anda Ak Parti ile Gaziantep’te ittifak yapılacağına dair netleşmiş bir durum olmadığını söyledi.



3 Aralık 2018 Pazartesi
Gaziantep

Ak Parti ile MHP arasında üç büyük şehir ve bazı illerde ittifak yapılacağının kesinleşmesinin ardından bu ittifakın Gaziantep’te yapılıp yapılmayacağı yazılıyor, çiziliyor, konuşuluyor. Bu söylentilerin ardından bizde MHP’nin Gaziantep’te en yetkili isimlerinden biri olan il başkanı Muzaffer Çelik’e bu konuyu sorduk.

 

SEÇİMİ KAZANMAYA YÖNELİK ÇALIŞMAMIZ SÜRÜYOR

 

Konu hakkında gazetemize konuşan Çelik, il ve ilçe teşkilatları olarak 2019 yılındaki yerel seçimlere hazır olduklarını belirterek, şunları söyledi:

 

‘‘İttifakla ilgili Gaziantep’te netleşmiş bir durum yoktur. Biz Gaziantep’te 9 ilçede ve büyükşehirde adaylık çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Teşkilatlarımız, yerel seçimle ilgili çalışmalarını tamamladı. İddialı bir şekilde Gaziantep’te bu seçimi geçirmeyi planlıyoruz. Adayların önümüzdeki iki hafta içerisinde netleşmesini bekliyoruz. Adayların belli olduğu yerleri genel merkezimiz açıklıyor zaten. Biz üzerimize düşeni yapıp, görüşlerimizi genel merkezimiz ile paylaşıyoruz. Medyada ve sosyal medyada yazılıp çizilen ittifak sağlandı, üç ilçe MHP’ye verilecek şeklinde söylentileri bizde duyuyoruz. Gaziantep’te böyle bir görüşme yapılmadı.’’ dedi. 

MHP İl Başkanı Muzaffer Çelik’ten ittifak açıklaması

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi