aa_TGpAK.jpg

Gaziantep’te çeyrek asırdır eğitim-öğretim hizmeti veren Özel Seçkin Koleji ana sınıfı öğretmenleri ETWİNİNG projelerine katılarak yine örnek bir uygulamaya imza attı.



25 Aralık 2018 Salı
Gaziantep

Seçkin Koleji anasınıfı öğretmenleri, öğrenmeyi daha etkili hale getirmek, öğrencilerin tüm gelişimiyle ilgili aileleri desteklemek, bilinçlendirmek, eğitmek, çocuğun evde olan öğrenme ortamını zenginleştirmek, aileye doğru ana baba tutumları kazandırmak, aileye ev ortamında çocuklarına kazandırabilecekleri deneyimleri öğretmek, ailelerin çocuklarını daha iyi tanımalarına olanak sağlamak, ailenin eğitim süreçlerine katılmasına ve katkıları ile eğitimin zenginleştirilmesini hedefleyerek  ETWİNİNG  projelerine katılarak projeyi uygulamaya başlamışlardır.

İlköğretim Müdürü Eyüp Yılmaz ETWİNİNG projeleriyle ilgili olarak; “Öğretmenlerimizin eTwinning projesine katılmasının sonucu olarak kendi öz güvenleri ve uygulamaları üzerinde büyük bir etki fark ettiklerini ve  eTwinning uygulamalarını meslektaşlarıyla paylaşma,daha sonra bunları uygulamaya koyma derecelerinde önemli bir etkisi olduğunu dile getirdi. Bu nedenle, eTwinning projelerinin başlangıç noktasına bakılmaksızın, sadece öğretmenlerin bireysel gelişimlerine katkıda bulunmada değil, bunun yanı sıra okulun eğitim ve öğrenim uygulamalarında bir bütün olarak daha yenilikçi bir hale getirilmesinde de önemli bir rol oynamaktadır.  Bu projeyi gerçekleştiren anasınıfı öğretmenlerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.”dedi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi