aa_5ZkLd.jpg

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yılbaşı gecesi çalışan sağlık personelini ve polisleri ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayıp görevlerinde başarılar diledi.



1 Ocak 2019 Salı
Gaziantep

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ilk ziyaretini, kazazedeye müdahale ederken geçirdiği trafik kazasında şehit olan İlknur Bedir hemşirenin adını taşıyan Perilikaya Acil Sağlık Hizmetleri Noktasına gerçekleştirdi. Yılbaşı günü nöbet tutan sağlık çalışanlarının yeni yılını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ayrıca telsizden anons geçerek tüm sağlık çalışanlarının yeni yılını kutlayıp, 2019 yılının sağlıklı bir yıl olması temennisinde bulundu.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI YALNIZ BIRAKMADIK

Sağlık çalışanlarının 7/24 esasına göre fedakârca çalıştığına dikkati çeken Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Biz uyusak dahi sağlık çalışanlarımız görevlerinin başındalar. Yılbaşı gecesi 112 sağlık çalışanlarımızı yalnız bırakmayarak onları ziyaret ettik. Yeni yılın onlara sağlık mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Sağlık çalışanları da Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Yılbaşında da vatandaşlarımızın sağlığı için görevimizin başındayız. Başkanımızın ziyareti bize büyük moral kaynağı oldu kendisine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU, POLİSLERİ ZİYARET ETTİ

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, sağlık çalışanlarını ziyaret ettikten sonra Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Hüseyin Cengiz Polis Merkezi’ni ziyarete ederek görev başındaki polislerin yeni yılını kutladı.

Gece gündüz demeden fedakârca çalışan polislerin yeni yılını kutlayan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Düztepe’deki polis merkezini ziyaret ederek burada görevli olan arkadaşlarımızın yeni yılını kutladık. İnşallah 2019 yılı ülkemiz için huzur dolu bir yıl olur” dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi