aaa_3rVI0.jpg

Meclis üyesi olmazdan önce 21 tane ihale aldığı iddia edilmişti. O isim Şahinbey Belediyesi’nin 2018 yılı gelir ve giderlerini inceleyecek.



2 Ocak 2019 Çarşamba
Gaziantep

Ak Parti Gençlik kollarından çıkan, ilçe yöneticiliği yapan ve daha sonra Mehmet Durdu Yetkinşekerci’nin istifa etmesinin ardından Şahinbey Belediye Meclis Üyesi seçilen Ferda Barış, Şahinbey Belediyesi’nin bugün yapılan meclis toplantısında denetim komisyonu üyeliğine seçildi.

MİLYONLARCA LİRALIK İHALE ALDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Daha önce CHP Şehitkamil ilçe başkanı Umut Yılmaz, "Ferda Barış ve Mühendislik İnşaatı"nın sahibi Barış'ın, AKP ilçe yöneticisiyken ve AKP Gençlik Kolları'ndayken 21 tane ihale aldığını, büyükşehir belediyesinden yaklaşık maliyeti 5 Milyon 266 bin liralık ve Şahinbey Belediyesi'nden yaklaşık maliyeti 4 Milyon 91 bin liralık ihale aldığını iddia etmişti.

ŞİMDİ İHALE ALDIĞI BELEDİYENİN HESAPLARINI İNCELEYECEK

Geçmişinde büyük ihaleleri alan şirketin sahibi olan Ferda Barış, şimdi meclis üyesi sıfatıyla Şahinbey Belediyesi’nin denetim komisyonuna seçildi. Ferda Barış’ın da yer aldığı 5 kişilik komisyon üyesi, belediyenin 2018 yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin kayıt ve işlemleri inceleyecek.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi