aa_0rMHe.JPG

Özel Seçkin kolejinde velilere yönelik açılan Halk oyunları,İngilizce,Voleybol ve Basketbol etkinlikleri devam ediyor.



8 Ocak 2019 Salı
Gaziantep

Özel Seçkin Koleji öğrencilerin gelişimlerine önem verdiği kadar velilerin kendilerini geliştirmelerine de imkan sağlıyor.Velilerin  İngilizce öğrenmesine ve pratik  yapmasına imkan tanıyan etkinlikler velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştiriliyor.  Karşılıklı etkin iletişimin sağlanması ve sürdürülmesi için dersleri aktif olarak işleyen Seçkin Koleji İngilizce dil atölyesi, velilere sadece derste değil günlük hayatta da İngilizce kullanmayı amaçlıyor.

 Öğrenmenin yaşı yoktur diyen veliler hem öğrendiklerini tekrar ediyor hem de yeni bilgiler ediniyorlar. Artık kendilerini İngilizce tanıtabiliyor ve sorular sorabiliyorlar. Evde çocukları ile pratik yapmak için mükemmel bir fırsatı değerlendiriyorlar.

Özel Seçkin Koleji İngilizce etkinliklerine katılan velilerin görüşleri ise;

Erdoğan Karabaş-Veteriner Hekim:Derslere başladığımızda gerçekten çok profesyonelce hazırlanmış bir kurs kurgusu olduğunu fark ettim.Her anlamda İngilizce öğrenmek için tüm veriler veriliyor.Profesyonel bir ekipten ders aldığımızın farkındayız.Bizlere böyle bir fırsat yarattığınız için Seçkin ailesine teşekkür ederim.

Tamer Arı-Öğretmen:Dersler herkulade geçiyor.Bir çok yeni kelime öğrenme fırsatı buldum.

Çiğdem Karabaş-Ziraat Mühendisi:Yapılan İngilizce kursunun çok faydasını görüyorum.Unuttuğum bir çok kelimeyi hatırladım ve yeni kelimeler öğreniyorum.Günlük konuşma dilinde aklımda sürekli İngilizce cümleler kuruyorum.Gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim.(Thank you very muchJ)

Yücel Karık-Öğretmen:Bizler için çok eğlenceli ve öğretici bir kurs.İngilizce zümresi öğretmenlerine ve okul idaresine çok teşekkür ederim.

Birgül Biçkin-Öğretmen: Bu tür geliştirici faaliyetler hem eğlenceli hem öğretici.Herkese böyle güzel bir fırsat için çok teşekkür ederim.

Mehmet Sezai Yıldız-Dentist:Bizim için inanılmaz bir proje çünkü İngilizce ortak dil.Yurtdışından gelen insanlarla iletişim kurabiliriz.Kursun devam etmesini diliyor,böyle bir imkan yaratıldığı için teşekkür ediyorum.

Özel Seçkin Koleji İlköğretim Müdürü Eyüp Yılmaz veli etkinlikleri projesiyle ilgili olarak ; Seçkin Koleji olarak öğrenci ve velilerimizin buluştuğu bir iklim ortamı yaratmayı hedeflemekteyiz.Sosyal, sportif ve kültürel çalışmalara büyük önem veriyoruz.Velilerimizi de bu çalışmalara dahil ederek onların da projelerde aktif rol  almasını amaçlamaktayız.Velilerimizin de destekleriyle yeni proje ve çalışmaları hayata geçireceğiz.Katılımları için velilerimize çok teşekkür ederim.”dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi