ampute_sahinbey_uJ44A.jpg

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı üst üst üste aldığı galibiyetler serisini Bursagücü Ampute Spor Kulübü Takımı karşısında da sürdürerek rakibini deplasmanda 5-0 mağlup etti.



14 Ocak 2019 Pazartesi
Spor

Sezona hızlı başlayarak içerde ve dışarda aldığı farklı galibiyetlerle rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Bursagücü Ampute Spor Kulübü’nı deplasmanda 5-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Karşılaşmaya hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde kapatırken ikinci yarıda da buluğu üç golle zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmasını bildi. Karşılaşmanın gollerinin ise 1 Mubarık, 1 Kudrat, 1 Rıchart kaydederken 2 gol ise Fatih Şentürk’ten geldi.

 

 OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM

 Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı sporcularını tebrik ederek, “Lige çok iyi başladık, içeride ve dışarıda üst üste aldığımız galibiyetlerle iyi bir çıkış yakaladık. Bursagücü Ampute Spor Kulübü Takımı ile oldukça keyifli bir karşılaşma oynadık ve futbolcularımız şampiyonluk yolunda bir engeli daha 5-0 gibi net bir skorla geçtiler. Hepsini tek tek kutluyorum. Hedefimiz olan şampiyonluğa adım adım ilerliyoruz” dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi