hh_R2388.jpg

Yıllardır haftalık gazeteleri bitirme projesine Vali Davut Gül’de destek verdi.



4 Şubat 2019 Pazartesi
Gaziantep

Son yıllarda haftalık gazetelerin yok edilmesi için yapılan çalışmalar aralıksız devam ederken, Gaziantep Valisi Davut Gül’de haftalık gazeteleri yok saydı. Bugün Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay’ı ziyaret eden Vali Gül, ziyarette yaptığı açıklamada, valilik olarak, Gaziantep’te günlük yayın yapan gazetelere abone olacaklarını söyledi.

 

ŞUNLARI SÖYLEDİ

 

Vali Gül, ziyarette şu ifadelere yer verdi:’’Gaziantep’te günlük çıkan, ilan alan-almayan tüm gazetelere biz de Gaziantep Valiliği olarak abone olacağız, destek olacağız. Hiçbir gazetenin diğerinden fazlası ve eksiği yoktur. Hepsine olabildiğince destek olmak isteriz. Gazeteleri yaşatan okurlarıdır. Gazetelerin ve gazete sahiplerinin kendilerini yenileyerek, gazetelerini ileri ki yıllara taşımalılar.’’dedi.

 

VALİ BEYE HAFTALIK GAZETELERİN OLDUĞUNU DA HATIRLATMAK İSTERİZ

 

Gaziantep’te ve yerel medya içerisindeki bazı çevrelerin yıllardır haftalık gazeteleri yok etme projesi yürüttüğü bir dönemde, Gaziantep Valisi Davut Gül’ün bu açıklamasından üzüntü duyduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Ve, devletin valisinin şehrimizdeki medya organlarına eşit mesafede yaklaşması gerektiğini hatırlatıyoruz.   






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi