oo_Qi5v8.jpg

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Hatayspor maçı ile çıkışa geçeceklerini ve sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi.



5 Şubat 2019 Salı
Gaziantep

Gazişehir FK, ligde oynayacakları Hatayspor maçı hazırlıklarına bugün başladı. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Altıparmak,’’Denizlispor, İstanbulspor ve Adana Demirspor karşısında 8 puan kaybettik. 3 maçta alınan sonuçlardan çok oyun şekliyle, oyunla alakalı biraz sorunlar var. Özellikle Denizlispor maçının ilk yarısında çok fena oynamadık, gol yediğimiz dakikaya kadar… Sonrasında golü yedikten sonraki bölümde oyun disiplininden koptuk. Oyunun sonlarına doğru belki yakaladık birkaç pozisyon belki Del Valle’nin pozisyonu gol olsa, 1-1’i yakalasak belki maçı da çevirebilirdik ama orada oynadığımız futbolla galibiyeti haketmemiştik. İstanbulspor maçında takımın istediği, arzusu çok iyiydi. Maçın belki son saniyelerinde gol yedik bu golü yememiş olsaydık, daha farklı motivasyon olabilirdi. Bazen bu tür şeyler, kötü gidişatlarda sonuçlar üst üste geliyor. Ama bunun altından kalkacakta biziz, bunu yapacakta olanda oyuncularım… Biz bu tür şeyleri çok yaşadık, şu anda herkes yazacak, çizecek sizlerde olduğu gibi.. Yakın olduğunuz oyuncuları lanse etmeye çalışıyorsunuz.. Benim 25 tane oyuncum var ve oyuncularımın hepsi benim için aynı değerdedir. Kim iyiyse o oynar… Bazı oyuncuların sakatlığı olması daha yeni geçti. İlk defa bu hafta Hatay maçında hemen, hemen tam kadroya yakın sahada olacağız inşallah…” 

KIRILMA ANLARINI YAKALAYAMADIK

Altıparmak, Adana Demirspor karşısında kırılma anlarını yakalayamadıklarını belirterek, “Oyunun içinde, maçın içinde kırılma anları var. O kırılma anlarını biz bir türlü yakalayamadık. İşte Adana maçında 1-1 iken 2. Golü atmış olsaydık, 2-1 biz öne geçmiş olsaydık belki o moral motivasyonla belki aynı sonucu biz yakalamış olacaktık. Dönüşünde gol yememiz bazen futbolda böyle talihsizlikler oluyor.. Ama bunların hiç biri bahane değil…”

KONUŞMAYACAĞIZ, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Altıparmak; “Şu anda gerçekten bizim kötü bir gidişatımız var. Şimdi bizim çok fazla bir şey söylemimize de gerek yok. Söylenecek her şey hem yanlış anlaşılabilir. Biz çok fazla konuşmayacağız, sadece çalışacağız. İnşallah Hatayspor maçıyla başlayan seriyi yakalayacağız. Ondan sonra daha net, daha rahat şekilde konuşacağız. Çünkü hedefimiz var, bu hedefimizden hiçbir sapma yoktur. Biz bu hedefi yakalayacağımıza inanıyoruz. Oyuncularımızda, bizlerde inanıyoruz. Dediğim gibi eğer iyi takımsan bu tür durumlardan kalkmaktır. Biz bunu yapacağız, çok çalışacağız, az konuşacağız. Ama Hatay maçıyla başlayan inşallah o seriyi yakalayacağız. Yolumuza öyle devam edeceğiz.”

İLK KEZ  TAM KADRO OLACAĞIZ

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu sakatlıkları söyleyince bunlar bahane oluyor.. Şimdi biz Balıkesirspor maçından beri hiçbir zaman özellikle defansta tam bir kadro ile oynayamadık. Hep stoperlerimizin sakatlığı, Yalçın’ın Ahmet’in sakatlığından dolayı 2 ön libero’yu stoper oynatmak zorunda kaldık. Mehmet Erdem sakatlandı, Mehmet Erdem sakatlandıktan sonra sıkıntı yaşadık. 3’ünün sakatlığı böyle maçlara denk geldi.”

SOW TAKIMA KATILDI

Altıparmak; “İkinci yarı başladı, Yalçın’ın olmaması bizi etkiledi. Şimdi Yalçın döndü, Ahmet’in sakatlığı var. Ahmet’te her halde bu hafta belki döner mi bilmiyorum idmanlara yeni başladı. Erdem yeni, yeni iyi duruma geldi. Biraz Sow’un eksikliği var, bu haftadan itibaren takımla birlikte antrenmanlara başladı. Yapabildiği kadar takım antrenmanlarıyla onu hazırlamaya çalışacağız. Bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta onuda takımın içinde göreceğiz artık… Uğur’un cezası bitti, Elmar’ın cezası bitti. Yalçın ilk maçını oynadı, Erdem’in sakatlığı geçti. Kenan’ın cezası bitti, Erhan artık aramıza katıldı. İlk defa inşallah bu hafta ideala yakın kadromuzla oynayacağız. İnşallah Hatay maçıyla da başlayan galibiyet serisini de başlayan seri olur.”

BİZ SİZDEN ÇOK ÜZÜLÜYORUZ

Taraftarlara mesaj gönderen Altıparmak; “Taraftarlarımıza şunu söylüyorum, biz sizden daha çok üzülüyoruz.  Hem bu bizim ekmek paramız, hemde davamız bu.. Biz buraya gelirken Gazişehir takımını şampiyon yapmak için geldik. Ben bunu her yerde deklare ettim ve halada lafımın arkasındayım. Biz inşallah sezon sonunda şampiyon olacağız. Bunuda herkese göstereceğiz. Geçen senede aynı sıkınıtıları yaşadık hatta bunun daha kötüsünü yaşadık. İlk 4-5 haftalık periyotta neredeyse galibiyet alamadan ama şehrin, taraftarın, gazetecisinin herkesin birlikteliğiyle yöneticisi, futbolcusu birliktelik oldu. Ama bunuda nasıl yakaladık bir galibiyet almaya başladık ikincisi geldi, üçüncüsü geldi. Burada biraz taraftarlarımızında sağduyulu olması gerekiyor ama gerçekten bu anlamda taraftarlarımız gerçekten sağduyulu bizi sonuna kadar destekliyorlar…” 

RAKİPLERİMİZİ YAKALAYACAĞIZ 

Altıparmak; “Pazartesi günü de büyük bir final oynayacağız. Benim onlardan tek isteğim var, 1. Dakikadan 90. Dakikaya kadar futbolcularımızı desteklesinler. Protesto olacak eğer yapacaklarsa da maçın sonunda yapsınlar.. Maçın içerisinde bu tür protesto yapmasınlar, hem takımı etkileyecek, hem takımın oyununu etkileyecek. Ama biz onlara şunu söyleyeceğiz, biz Pazartesi günü biz sahada aslanlar gibi savaşıp, o formanın hakkını veren bir oyuncu grubu olacak. İnşallah maçı kazanacağız ve ondan sonra hem takım olarak birlik ve beraberliğimiz artacak, hem umutlarımız artacak. Biz zaten Pazartesi günü maçı oynarken diğer sonuçları almış olacağız. Bu bizim için avantaj olacak. İnşallah kazandıktan sonra da öncelikle Hatay’ı yakalayacağız. Daha sonra üst sıralardaki rakiplerimizi teker, teker yakalayacağız.”

BİZ DE O ÇIKIŞI YAKALAYACAĞIZ

Altıparmak, son olarak her takımın çıkış yakalayabileceğini ve kendilerinin de o çıkışı yakalayacaklarını belirterek, “Her takımın iyi çıkışları olacaktır. Biz daha bu çıkışı yakalayamadık. 10’da 8 yapıp, 2 beraberlik yapan takımlar var. Her takımın böyle çıkışları olacaktır. Biz inşallah bu son 14 haftaya 10’luk seriyi biz sezon sonuna doğru yapacağız. Önemli olanda sezon sonuna doğru bunu yakalamaktır”  diye konuştu. 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi