aa_l6Vz7.jpg

Gaziantep’i yönetenler bu sıkıntıları biliyor mu? Biliyorlarsa bu sorunun çözümü için çalışma yürütüyorlar mı?



10 Şubat 2019 Pazar
Gaziantep

Türkiye’nin ve bölgenin en büyük şehri olan Gaziantep’te, hastanelerde sıkıntı yaşanıyor. Devlet hastanelerine giden bazı hastalar, yoğun bakıma yatması gerekiyor. Ancak, yoğun bakımlarda yer olmadığı için, hastalar acil servislerde yer açılmasını bekliyor.

ÖZEL HASTANELER DE DÂHİL HİÇBİR HASTANE DE YER YOK

Geçtiğimiz günlerde, gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Bozkurt’un babası aniden rahatsızlandı. Daha sonra ambulans ile hemen Dr. Ersin Arslan Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan işlemlerin ardından doktorlar, hastanın akciğerinde enfeksiyon olduğu ve yoğun bakıma yatması gerektiğini iletildi. Doktorlar, Bozkurt ailesine Gaziantep’te bulunan hastanelerin yoğun bakımında yer olmadığını ve yer açılmasının bekleneceği bilgisi verildi. Bozkurt’un babası 24 saat hastane acil servisinde bekletildikten sonra özel bir hastaneye sevk edildi.

BU SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞMA YAPILIYOR MU?

Bozkurt ailesinin yaşadığı bu sıkıntı sadece bir örnek. Suriyelilerle birlikte şehir nüfusu merkezde 1,5 milyon kişiye ulaşıyor. Mevcut hastaneler, kalabalık nüfusa cevap vermiyor. Şehrimizde yaşanan bu sorunun çözümü için vekiller, şehri yönetenlerin çalışma yapması bekleniyor.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi