gg_DnB8p.jpg

CHP Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Mahmut Demirel, sen tehdidi, örgütü, partideki etkinliğini boş ver, meclis üyeliği yaptığın süre içerisinde kaç defa konuşma yaptın, kaç dakika söz aldın, kaç önerge verdin bu soruların cevabını ver.



24 Şubat 2019 Pazar
Gaziantep

CHP Gaziantep Milletvekilleri İrfan Kaplan ve Bayram Yılmazkaya’nın sayesinde Şahinbey’den ikinci sıra meclis adayı gösterilen, son 5 yılda meclis oturumlarında konuşmasına, muhalefetine şahit olmadığımız Mahmut Demirel, haberlerimiz sonrası zor durum da kalınca telefona sarıldı.

SEN BENİM ÖRGÜTTEKİ ETKİNLİĞİMİ BİLİYOR MUSUN?

Hiç muhalefet yapmadan yeniden aday gösterilen Demirel, bugün akşam saatlerinde gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Bozkurt’u telefon ile aradı. Bozkurt’a ‘’Sen benim partideki, örgütteki etkinliği mi biliyor musun?’’ diye sordu. Bozkurt ise sen örgütü ve partiyi boş ver, kaç defa konuştun, yazdıklarımızdan neden rahatsız oldun diye sordu.

YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Demirel, son olarak Bozkurt’u adeta tehdit edercesine konuşmalarına devam ederek, ‘’Sen bilirsin. Sen yazmaya devam et.’’ dedi. Bozkurt ise Demirel’e yazmaya devam edeceğiz diyerek, telefonu kapattı.

ŞU SORULARIMIZA CEVAP VER

DETAY Gazetesi olarak, seçim ile değil, İrfan Kaplan ve Bayram Yılmazkaya’nın kıyağı ile yeniden meclis üyesi adayı gösterilen Demirel’e şu soruları yöneltip, cevap bekliyoruz.

Bildiğimiz kadarıyla üç dönemden beri meclis üyeliği yaptınız. Yaklaşık 10 yıldan beri Şahinbey Belediye Meclislerini takip ediyoruz. Sizin ne konuşma yaptığınıza, ne bir sorunu gündeme getirdiğinize, ne de halkın yararına bir iş yaptığınıza şahit olduk. Şayet yazdıklarımıza itirazın varsa belediye tutanaklarını alın ve ne kadar ve kaç defa konuşma yaptıysanız kamuoyu önünde açıklayın, biz de öğrenelim. Haydi hodri meydan diyoruz.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi