aa_I4AF7.jpg

SGK il müdürlüğüne ait olan ve vatandaşların kullandığı otopark, büyükşehir belediyesi tarafından kapatıldı. Otoparkın kapatılmasına tepki gösteren vatandaşlar, otoparkın yeniden açılmasını istiyor.



26 Şubat 2019 Salı
Gaziantep

Yeni SGK Gaziantep il müdürlüğü binası kısa bir süre önce hizmete girdi. Kuruma ait iki park alanı bulunuyordu. Otoparkın birisini kurum personeli, diğerini ise kuruma gelen vatandaşlar kullanıyordu. Ancak, vatandaşın kullandığı otoparkın girişine büyükşehir belediye ekipleri kaldırım döşedi ve araç girişini engelledi.

ASFALT EDİLECEKTİ, KALDIRIM DÖŞENDİ

Edindiğimiz bilgilere göre, üç hafta önceye kadar bu otoparkı kurum da işi olan vatandaşlar kullanıyordu. Daha sonra kapı girişindeki taşlar kırıldı. SGK yetkilileri de, durumu büyükşehir belediyesine ileterek, otopark giriş kapısının asfalt yapılmasını istedi. Belediye ekipleri de gelip kapı önünde düzenleme yaptı ve asfaltlama işlemi yapacaktı. Ancak, son anda ne olduysa asfaltlama işleminden vazgeçildi ve otopark giriş kapısı kaldırım taşları döşenerek kapatıldı.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Hizmet binası işlek ve araç yoğunluğu fazla olan bir bölgede bulunduğu için, araç park yeri ve otopark bulunmuyor. Hizmet binasının otoparkı da kapatılınca, kuruma gelen vatandaşlar araçlarını park edecek yer bulamıyor. Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, bir an önce otoparkın yeniden hizmete açılmasını istiyor.



aa_tc30J.jpg 1 / 3

gg_838M2.jpg 2 / 3

dd_kHbzO.jpg 3 / 3




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi