ll_597Y6.JPG

Şahinbey Belediyesi, Yaylacık Mahallesi yaptırmış olduğu cami ve sosyal tesis açılışını gerçekleştirerek, vatandaşın hizmetine sundu.



1 Mart 2019 Cuma
Gaziantep

Şahinbey Belediyesi tarafından Yaylacık Mahallesi’ne yaptırılan cami ve sosyal tesisin zemin katında bay ve bayan taziye evi bulunurken, üzerine ise cami inşa edildi. Böylece Yaylacık Mahallesi’nin hem cami hem de sosyal tesisi ihtiyacı giderilmiş oldu. Düzenlenen açılış törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yanı sıra AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, AK Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Şükran Yılmaz, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı. 

ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu vatandaşa hizmet etmek için çalıştıklarını belirterek, “Yaylacık Mahallemiz’in ihtiyaçlarının karşılanması anlamında çok güzel bir tesis oldu. Bundan 15 yıl öncesini düşündüğümde köylerde kilit taşı, parklar, spor aletleri ve sosyal tesisler gibi belediyelerin böyle çalışmaları yoktu. Nerden nereye geldik. Bu gün şehirde olanların aynısı köylerimizde de mevcut. Belediye köylere gelip çöplerine kadar alıyor. Sadece bunlarla sınırlı kalmayıp çiftçimize 4.000 ton arpa ve buğday tohumu, 4.000 ton gübre, 600.000 adet zeytin fidanı ve  3.500. ton hayvan yemi, dağıttık. İnşallah önümüzdeki hafta yine 3.500 ton daha dağıtacağız. Ayrıca yine 300.000 bin tane zeytin ve fıstık fidanı dağıtıyoruz. Şuanda talepleri topluyoruz. Talepleri topladıktan sonra dağıtımına başlayacağız. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun artık zihniyet değişti. Gerek genel hizmetlerde gerekse yerel hizmetler de çiftçimizin ve vatandaşımızın emrindeyiz.  Nerede ne ihtiyaç varsa ona yetişiyoruz, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

ÇOK GÜZEL BİR TESİS OLDU

Şahinbey AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Teke yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Öncelikle bu sosyal tesisin yapımında emeği geçen değerli Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah Kuran-ı Kerimde buyuruyor ki, ‘İçinizde hayır işi yapan veya hayıra teşvik eden, iyiliği emreden kötülüğü men eden bir topluluk bulunsun ki bunlar gerçek kurtuluşa erenlerdir’ diyor. Bir gün hepimiz gideceğiz ama önemli olan arkamızda kalıcı eserler bırakabilmektir. Bu camiler ve sosyal tesisler kullanılmaya devam ettiği sürece yapan ve yapımına vesile olanları da her zaman sevap hanesi açık kalırmış. Ben bu vesile sadece kilit taşı ve sosyal tesisi değil. İnsanlarımızın maneviyatına dokunduğu için Belediye Başkanımıza ve ekibine bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Yaylacık Mahalle Muhtarı Mehmet Özcan, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan cami ve sosyal tesisten dolayı teşekkür ederek “Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu hem camimizi hem de sosyal tesisimizi yaptı. Sadece bunlarla da yetinmeyerek çiftçiye gübre, fidan ve tohum desteğinde bulunuyor kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Yaylacık Mahallesi cami ve sosyal tesis açılışı gerçekleştirildi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi