oo_8CAsk.png

CHP Gaziantep Milletvekilleri İrfan Kaplan ve Bayram Yımazkaya, Şahinbey Belediye Başkan adayı Sait Köse, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyesi adayları, Ejder Demir’in Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. CHP’li vekiller, Millet İtifakı adayı Ejder Demir’in sonuna kadar arkasında olduklarını ve Gaziantep’te seçimi kazanacağını belirttiler. Ejder Demir ise, “İyi Parti ve CHP, Gaziantep’te ittifakın ruhuna uygun hareket ediyor. 31 Mart’ta ittifak Gaziantep’te zafer elde edecek” dedi.



2 Mart 2019 Cumartesi
Gaziantep

31 Mart yerel seçim hazırlıklarını aralıksız sürdüren Millet İttifakı adayı Ejder Demir, oy potansiyelini her geçen gün artırıyor. Halkın büyük ilgisi ile karşılaşan Demir’e, CHP tabanından gelen destek sürekli artıyor.

 

CHP’den tam kadro ziyaret

 

CHP Gaziantep Milletvekilleri İrfan Kaplan ve Bayram Yımazkaya, Şahinbey Belediye Başkan adayı Sait Köse, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyesi adayları, Ejder Demir’in Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Ejder Demir’in yanı sıra, İyi Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Bekir Öztekin, Şahinbey Belediye Başkanı Abdulhadi Bay ve İyi Parti İl Başkanı Serkan Karakuş’ta hazır bulundu.

 

Destek sözü

 

Ziyarette konuşan CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Millet İttifakı olarak 31 Mart’a kadar gece gündüz çalışacaklarını söyledi. İttifakın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ejder Demir’in, gençliği ve potansiyeli ile Gaziantep’e hitap eden bir aday olduğunu belirten Kaplan, “Biz, CHP olarak ittifakın sonuna kadar arkasındayız. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ejder Demir’in destekçisiyiz. Millet İttifakı’nın, Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi’ni kazanması için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bunun sözünü veriyoruz” dedi.

 

31 Mart’ta bahar esecek

 

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya’da, 1 Nisan’da Türkiye’de gerçek baharın geleceğini ifade etti. Yılmazkaya, “AKP’nin sonu gelmiştir. 31 Mart’ta toplum AKP iktidarını sandığa gömecek. Şu anda bir ve beraber olma dönemi. Parti genel Merkezlerimizin aldığı karar gereği Gaziantep’te Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ejder Demir. Kendisine sonuna kadar güveniyoruz, yanındayız, destekçisiyiz. Seçimi kazansası için, CHP tabanı hem çalışacak, hem oy verecek, hem de verdiği oyun takipçisi olacak. Ankara’da Mansur Yavaş, İstanbul’da İmamoğlu nasıl zafere ulaşacaksa, Gaziantep’te de Ejder Demir ile Millet İttifakı zafer kazanacak” diye konuştu.

 

Demir’den teşekkür

 

Ejder Demir ise, CHP milletvekillerine, verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Demir, CHP’li isimlere projeleri konusunda bilgi vererek, ““Gaziantep  global ticaret ağına entegre olacak. GaziantAPP uygulaması ile dünyanın ve Türkiye'nin ilk şirketler arası sosyal ağını kuracağız. Şirketler birbirlerini takip edip aralarında ticaret yapabilecekler. Gaziantep'in sorunlarını ortadan kaldırmak için bu göreve talibiz. Suriyeliler konusunda vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetlere son vereceğiz” dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi