aa_2Vk0N.JPG

Demokratik Sol Parti (DSP) Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan ve beraberindeki parti temsilcilerinden oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Borsasını (GTB) ziyaret etti.



4 Mart 2019 Pazartesi
Gaziantep

Hububat-Bakliyat satış salonlarında düzenlenen toplantıda GTB üyeleriyle bir araya gelen Doğan, Gaziantep projeleri ilgili açıklamalarda bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GTB Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan’ı, ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, borsanın projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

GTB’nin işlem hacmi bakımından Türkiye’nin en büyük 5 borsası arasında yer aldığını kaydeden Tiryakioğlu, ET Borsası, Antepfıstığı Lisanslı Depoculuk, Hububat Emtia Merkezi ve Antep Pilot Ölçekli İşleme Tesisi gibi global ölçekli  yatırımları şehir ve bölge ekonomisine kazandırmak istediklerini söyledi.

Et Borsasının 2019 yılı içerisinde faaliyete girmesini planladıklarını vurgulayan Tiryakioğlu, Antepfıstığı Lisanslı Depoculuk ve Hububat Emtia Merkezi projelerinin ise tarım sektörü adına Türkiye’de bir ilk teşkil edeceğini dile getirdi.

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ise konuşmasında, Gaziantep gıda sanayi hakkında açıklamalarda bulundu.

Akıncı, tarımsal ürünlerin işlenmesi, iç ve dış pazarlara sürülmesi noktasında Gaziantep’in önemli bir üs ve cazibe merkezi görevi üstlendiğini söyledi.

DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan’da yaptığı konuşmada, kendisini tekrar büyükşehir belediye başkan adaylığına götüren süreç hakkında bilgiler aktararak,  neden tekrar belediye başkanı adayı olduğunu anlattı.

Geçmişte Gaziantep büyükşehir belediye başkanı, milletvekili ve Gaziantepspor kulüp başkanı olarak görev yaptığını anımsatan Doğan, ayrıca Gaziantep'te gerçekleştirmeyi planladığı  projelerle ilgili de bilgiler verdi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi