gg_2va2r.jpg

Gastronomi kenti Gaziantep’e STK Başkanı Müslüm Keklik ve genç iş ortağı Şükrü Gören yeni bir tatlı lezzeti sundu. ‘O Lokma Tatlı Salonu’ ismiyle Batıkent Mahallesi 9022 Sokakta Anneler Parkı yanında açılan işletmede lokma tatlısı ile orijinal Belçika Çikolatası birleştirilerek ayrıcalıklı bir tat oluşturuldu.



4 Mart 2019 Pazartesi
Gaziantep

Batıkent Mahallesi 9022 Sokakta Anneler Parkı yanında açılan ‘O Lokma Tatlı Salonu’ gençlerin ilgi odağı oldu. Farklı bir tatlı lezzeti olan lokma tatlı orijinal Belçika çikolatası ile birleştirilerek vatandaşların beğenisine sunuldu. Gençlerin ilgi odağı olan ‘O Lokma Tatlı Salonu’nda bulunduğu bölgede tercih edilirlik sırasında ise zirveye yerleşmeyi başardı.

O LOKMA TATLI SALONU KLASİK TATLI ANLAYIŞINI YIKACAK

Sıcak lokma tatlı ile orijinal Belçika Çikolatasını birleşiminden oluşan tatlı ile Gaziantep’te klasik tatlı anlayışı yıkılacak. Gençlerin çoğunluklu olarak tercih ettiği tat ile Gaziantep’te şubeleşmelere gidilerek tüm şehrin bu lezzeti tatması hedefleniyor.

GÖREN: İLKLERİN ŞEHRİ GAZİANTEP’E YENİ BİR TAT

Gastronomide adından söz ettiren Gaziantep’e yeni bir tatlı çeşidi eklendi. Gaziantep’e bu lezzeti ilk olarak sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren ‘O Lokma Tatlı Salonu’ İşletme ortaklarından Şükrü Gören, “Çikolata dolgulu lokma olarak biliniyor Türkiye’de. Gaziantep’e bu tadı ilk biz getirdik. Bu tadın öncüsü olduk. Lezzet olarak lokmanın içine çikolata üzerine de tamamen orijinal ithal olarak getirdiğimiz Belçika Çikolatası döküyoruz. İşimizi tamamen profesyonellikle yapıyoruz. Her şeyin fabrikasyon olduğu yerde lezzet olmaz diye düşünüyoruz. İşin mutfak kısmında biz yer alıyoruz. Tatlının lezzeti ise yüzde yüz orijinal olan Belçika çikolatamızdan geliyor. Bu tadı Ankara’da tattım. Bu tat neden Gaziantep’te yok diye düşündüm. Gaziantep’te klasik baklava lezzetinin yanında ekstra yeni bir tadın çıkması gerektiğini düşündüm ve bu işletme için adım attık. Tatlımıza daha çok rağbeti ise genç arkadaşlarımız gösteriyor. İşletmemizin dizaynını  gençlere göre oluşturduk. İki ortak olarak bu işe girdik” dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi