yy_SceP9.jpg

Hakimiyet Gazetesi’nde çıkan haber sonrası Oli Center’ın denetlenip denetlenmediği merak konusu. Ayrıca, haberin üzerinden aylar geçmesine rağmen firma tarafından haberi yapan gazeteye cevap verilmediği öğrenildi.



5 Mart 2019 Salı
Gaziantep

Bilindiği üzere, geçtiğimiz günlerde Gaziantep Hakimiyet Gazetesi’nde Gaziantep’in en büyük mağaza zincirlerinden biri olan Oli Center ile ilgili bir haber yayınlanmıştı. Söz konusu haber de, ürün fiyatı ile raf fiyatının birbirini tutmadığı iddia edilmişti.

HABER DE ŞU İFADELERE YER VERİLMİŞTİ

Bülent Özer imzası ile yayınlanan haberde şu iddialara yer verilmişti:

Gaziantep’te yerleşik Oli Marketler Zincirinin bazı mağazalarında ürün fiyatları rafta farklı üründe farklı bir şekilde göze çarpıyor. Ürünlerin kendi ve raf fiyatlarının birbirini tutmaması karşısında ise tüketiciler bu duruma isyan ediyorlar. Daha önce de Oli’nin bazı mağazalarından benzer durumlar yaşanmıştı.

FİYATLAR ÜRÜNLERDE FARKLI RAFLARDA FARKLI

Oli Marketler zincirinde ürünlerde ki fiyat noktasında yaşanan farklılıkların bir an önce sonlandırılmasını isteyen tüketiciler ise alış veriş merkezine olan güveni ise yitirmeye başladılar. Daha önce ürün fiyatlarında yaşanan farklılıkların kamuoyunda dile getirilmesine rağmen bu konuda gerekli önlemleri almamakta ısrar eden mağaza yetkilileri ise tepki çekiyor.

“OLİ MARKETLERDE GEREKLİ DENETİM YAPILMALI”

Oli marketlerde alış veriş yapan vatandaşlar, “Bazı ürünlerde ürünün üzerinde ki fiyatlarla raf fiyatları birbirini tutmuyor. Ürünün sahibi olan firmaların düzenlediği kampanyaları görmezden gelen market yetkilileri mesela Sütaş yoğurt fiyatı 7 lira 95 kuruş iken raf fiyatı olarak 9 lira 75 kuruş olarak belirliyor. Tüketicileri bu şekilde aldatmak doğru değil. Yetkililerin bu konuda acilen Olinin tüm marketlerinde gerekli olan denetimleri gerçekleştirmelerini istiyoruz” şeklinde görüş belirttiler. 
BÜLENT ÖNER

DENETİM YAPILIP YAPILMADIĞI MERAK KONUSU

Bu haber sonrası ilgili kurumların bu firmayı denetleyip denetlenmediği kamuoyu tarafından merak ediliyor.

HABERE CEVAP VERİLMEDİ

Ayrıca, haberin üzerinden aylar geçmesine rağmen Oli Center’dan haberi yapan gazeteye hiçbir şekilde cevap verilmediği öğrenildi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi