aa_0P1A9.jpg

CHP Şehitkâmil Belediye Başkan Adayı Avukat Nesrin Tuncel 31 Mart Yerel Seçimleri’nden zaferle ayrılacaklarına dair hiçbir tereddüt olmadığını vurguladı. Tuncel, Şehitkâmil halkının kendisini belediye başkanı olarak görmek istediğini söyleyerek Şehitkâmil halkına söz verdi: “Mart’ın sonu bahar! Çokça üreteceğiz, hakça bölüşeceğiz. Herkese eşit hizmet sunacağız. Şehitkâmil’de hiçbir insanımız aç uyumayacak. Şehitkâmil’in ablası, Şehitkâmil’in kardeşi olacağım. Bu belediyecilik anlayışı ile Şehitkâmil’i yöneteceğime söz veriyorum.”



12 Mart 2019 Salı
Gaziantep

MART’IN SONU BAHAR

CHP Şehitkâmil Belediye Başkan Adayı Avukat Nesrin Tuncel, İLERİ’yi ziyaret etti. Ziyarette seçim çalışmalarına ilişkin detaylı açıklamalarda bulunan Tuncel, iddialı konuşarak 31 Mart Yerel Seçimleri’nden zaferle çıkacaklarını söyledi. Şehitkâmil’in tüm cadde ve sokaklarını karış karış bildiğini dile getiren Tuncel, mevcut Şehitkâmil Belediyesi’nin halka hizmet götürmediğinden tüm Şehitkâmil halkının yakındığını belirterek, Mart’ın sonu bahar, 1 Nisan sabahı Şehitkamil halkı ilçenin belediye yönetimini bize bıraktığı için huzurla uyanacak” dedi. Tuncel Şehitkâmil’in tüm kesimlerinden Şehitkâmil Belediyesi’nin mevcut yönetimine olan tepkiyi gözlediklerini ve kendilerinin seçim çalışmaları esnasında da bunu net olarak gördüklerini aktardı. Tuncel, Şehitkâmil’in bu kadar kötü ve hizmetten yoksun yönetilmeyi hak etmediğini vurgulayarak, “Çokça üreteceğiz, hakça bölüşeceğiz” ifadelerinde bulundu.

KARŞIYAKA’YI BU ZULÜMDEN KURTARACAĞIZ

Şehitkâmil’in tüm kesimleri tarafından büyük bir destek gördüğünü ve bu destekle de seçimleri kesinlikle kazanacağını kaydeden Tuncel, “Şehitkâmil halkı köy gibi yönetilmeyi hak etmiyor. Şehitkâmil’de bir beton istilasıdır almış başını gidiyor. Bu gidişata dur dememiz gerekiyor. Şehitkâmil’in her parseli ranta kurban edilmiş vaziyette. Müteahhit anlayışı ile Şehitkâmil’in her karışını peşkeş çektiklerini ve vatandaşın sıfır hizmet aldığını görüyoruz. Ancak mevcut belediye müteahhitliği bile yapamıyor. Karşıyaka Bölgesi’ne gittiğimizde vatandaş adeta kan ağlıyor. Birçoğu yıkılmış ve enkazı ile duran binalar, henüz bir kısmı yıkılmış ama yıkımı bile tamamlanmamış olan binalar adeta savaş alanını andırıyor. Burası nasıl olur da böyle köhne bir yer haline getirilebilir akıl almıyor. Göreve geldiğimizde ilk işlerimizden biri İpek Yolu kenarındaki Savaş alanı görüntüsünü ortadan kaldırmak ve bu bölge halkının çektiği bu çileye son vermek olacak. Karşıyaka’yı bu zulümden kurtaracağız” şeklinde konuştu.

ŞEHİTKÂMİL’İ KARIŞ KARIŞ BİLİRİM

“Ben Şehitkâmil’in caddelerini ve sokaklarını adeta damarına kadar bilirim” diyen Tuncel, “Sürekli olarak irtibatta olduğumuz vatandaşlarımızla seçim çalışmaları kapsamında daha sık bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Gittiğimiz her bölge, her cadde, her sokak ve her nokta hizmete muhtaç. Dericiler Sitesi’ne gidiyoruz, esnaf adeta pislik yuvası içinde mesleklerini icra etmeye çalışıyor. KÜSGET’e gidiyoruz, yollar patates tarlasını andırıyor. Şehitkâmil’in Besi Bölgesi’ne gidiyoruz, altyapı yok, esnaf perişan. Şehitkâmil’in caddelerinde, sokaklarında yollar çukurlarla dolu. Herkes kendi cebini düşünmüş ve vatandaşa hizmet götürülmemiş. Bu zulme son vereceğiz, imarlı kesimlerin eksiklerini gidereceğimiz gibi imarlı olmayan kesimlere de insanca yaşama koşulları sunacağız” diye konuştu.

VATANDAŞ AÇLIĞA MÂHKUM EDİLMİŞ DURUMDA

Semt pazarlarında vatandaşın adeta kan ağladığına işaret eden Tuncel, “Her kesimden vatandaşımızın elini sıkıyoruz ve onların derdini dinliyoruz. Vatandaşın en çok bize söylediği şey ise bizim onlara umut olduğuz yönünde. Semt pazarlarında vatandaşa soruyoruz, cebinizdeki paranız alışveriş yapmaya yetiyor mu diyoruz, ancak vatandaş ceplerinde para olmadığını ve pazardan meyvenin sebzenin çürüğünü bile almaya paralarının yetmediğini söylüyor. Biz ise çokça üreten, hakça bölüşen, vatandaşını açlığa mahkûm etmeyen bir belediyecilik anlayışından bahsediyoruz. Vatandaşın devasa olduğun söylenen göstermelik projelerden ziyade karınlarının doymasına ve ceplerindeki paranın yöneticiler tarafından yağmalanmamasına ihtiyacı olduğunu görüyoruz. Bunu vatandaş bize söylüyor. Biz de göreve geldiğimizde vatandaşın bu taleplerini yerine getirmeye söz veriyoruz. Şehitkâmil halkının çektiği bu sefalet ve yoksulluk zulmüne son vereceğiz” ifadelerinde bulundu.

KADINLARIMIZ AŞEVİ KUYRUKLARINDA BEKLEMEYECEK

En büyük desteği kadınlardan alacağına inandığını dile getiren Tuncel, “Kadınlarımız, başımızın tacıdır. Onları aşevi kuyruklarında beklemeye mahkûm etmişler. Biz kadınlarımızın çektiği bu çileye de son vereceğiz. Halkın parasını yine halka hizmet olarak götüreceğiz. Şehitkâmil’de hiçbir kadınımız aşevi kuyruklarında beklemeyecek. Her kadınımız evinde, mutfağında ocağını yakabilecek kendi yemeğini kendi mutfağında pişirme gibi bir hakka sahip olacak” dedi.

“HALK KART” DEVREYE GİRECEK

Geçim sıkıntısından dert yanan vatandaşın belediye bünyesinden yapılacak sosyal yardımlarla rahat bir yaşama kavuşacağını söyleyen Tuncel, “Biz daha şimdiden halk kart ile vatandaşımızı geçim derdinden ve açlık mahkûmiyetinden kurtarmaya söz verdik. Halk kart ile vatandaşımız temel ihtiyaçlarını karşılayacak ve birilerinin vatandaşın karnını doyuruyor gibi gösterdiği göstermelik sosyal yardımlarla değil, halk belediyeciliği ile bu sorunu gidereceğimizi vaat ediyoruz. Vatandaş bir reklam malzemesi değildir, kendilerinin seçtiği yöneticiler tarafından insani yaşam koşullarına uygun bir belediyecilik hizmeti almayı hak ediyor. Bunu biz sağlayacağız” açıklamalarına yer verdi.

HALK BELEDİYECİLİĞİNİ BENİMSİYORUZ

“Mart’ın sonu bahar” diyen Tuncel, “Şehitkâmil’in her kesimi ile temastayız ve temaslarımız sürüyor. Her kesimden aldığımız tepki bize şunu gösteriyor ki vatandaş mevcut belediyecilik anlayışından bıkmış ve belediyecilik görevini 31 Mart’ta bize verecek. Halkın oyu ile Şehitkâmil’de zafere ulaşacağız ve ulaştığımız zaferin neticesini de halk belediyeciliği anlayışı ile halka hizmet vereceğiz. Kimse endişe etmesin ki aldığımız tepkileri referans alarak söylüyorum; 31 Mart seçimlerinden kesinlikle zaferle çıkacağız. Ben bu seçimi kazanacağım ve Şehitkâmil’in tamamı kazanmış olacak. Çünkü halk böyle istiyor” ifadelerine yer verdi.

ŞEHİTKÂMİL’İN ABLASI, KARDEŞİ OLACAĞIM!

“Halkımızı hiçbir surette partili ya da değil şeklinde ayrıştırmıyoruz, biz her kesimin oyun talibiz ve seçildiğimizde de ayrım yapmaksızın Şehitkâmil’in her kesimine eşit hizmet götüreceğiz” açıklamalarında bulunan Tuncel, Şehitkâmil Belediye Başkanlığı’nı kesin olarak kazanacağına vurgu yaparak sözlerini şöyle sonlandırdı: “AKP’li hemşerilerimizden de oy alacağız, diğer partili hemşerilerimizden de oy alacağız… Çünkü biz parti ayrımı yakmaksızın Şehitkâmil’in yaralarını sarmaya, sorunlarını çözmeye, halkın uğradığı yönetim zulmüne son vermeye geliyoruz. Halk bunu görüyor ve bize oy vereceğini söylüyor. Şu anda mevcut aday adayları bizim yarıştığımız belediye seçimleri açısından halkın nabzını tuttuğumuzda açık ara bir oy farkı ile Şehitkâmil’in belediyecilik görevinin bize verildiğini görüyoruz. Halkımızın bu tevazusuna en iyi şekilde hizmetlerle cevap vereceğimizden ve seçimleri kesinlikle kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Mart’ın sonu bahar! Çokça üreteceğiz, hakça bölüşeceğiz. Herkese eşit hizmet sunacağız. Şehitkâmil’de hiçbir insanımız aç uyumayacak. Şehitkâmil’in ablası, Şehitkâmil’in kardeşi olacağım. Bu belediyecilik anlayışı ile Şehitkâmil’i yöneteceğime söz veriyorum.”






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi