aa_ZrKkd.JPG

CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Coşkun Atalamış, 31 mart yerel seçim çalışmanın adil şartlarda yapılmadığını, devletin tüm imkanlarını kullanan iktidar ve belediyelere karşı yarıştıklarını söyledi.



14 Mart 2019 Perşembe
Gaziantep

31 Mart yerel seçimler hakkında açıklamalar da bulunan Atalamış,’’ 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler de devletin tüm imkanlarını kullanan bir iktidar ve belediyeler ile mücadele ediyoruz. Yalnız belediyeler değil, iktidarın tüm bakanları, bütün kurumları bu çalışmaların içerisinde. Biz halkımızın desteği ile bu seçimi kazanmak için yola çıktık. İnanıyorum ki, 31 mart seçimlerini kazanan biz olacağız. Halkımızın tercihi ve teveccühü bu yönde.’’dedi.

89 RUHUNU YAKALAYACAĞIZ

Halkın CHP’ye ve Şehitkâmil Belediye Başkan adayı Nesrin Tuncel’e büyük ilgi gösterdiğini de ifade eden Atalamış,’’ Biz, Şehitkamil Belediye Başkan Adayımız Nesrin Tuncel ile birlikte projelerimizi, yapacaklarımızı halkımıza anlatmaya çalışıyoruz. 89 ruhunu yakaladığımıza inanıyoruz. Bu konu da örgütümüz yanımızda. Örgütümüzün heyecanı, halkımızın talepleriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah seçimi kazanacağız. Saha da bunu görüyoruz.’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi