hh_wvV46.jpg

Şehitkamil Bölgesi’nde bulunan Karpuzkaya Mahallesi’nde bulunan ve imar barışından yararlanan bazı evlere su ve elektrik verilmediği için vatandaşlar mağdur yaşıyoruz. Gazete olarak, vatandaştan gelen bu konuyu gündeme getirerek, GASKİ ve ENERJİ-SA yetkililerinin bilgisine sunuyoruz.



15 Mart 2019 Cuma
Gaziantep

DETAY Özel...

Karpuzkaya ( Telhöyük) Mahallesi’nde bulunan küme evlerinde 15 civarında ev bulunuyor. Bu evlerin daha önce izni olmadığı için su ve elektrik aboneliği verilmedi. Daha sonra ev sahibi vatandaşlar imar barışından yararlandı. Daha sonra ilgili kurumlara başvuru yaparak, sıkıntılarının giderilmesini istediler. Başvurunun üzerinden yaklaşık 6. ay geçmesine rağmen, vatandaşın yaşamış olduğu sıkıntılar giderilmedi.

GASKİ ÇALIŞMA YAPIYORUZ

Konuyu vatandaşların gazetemize iletmesinin ardından konu hakkında GASKİ’yi arayarak bilgi aldık. Görüştüğümüz kurum yetkilileri, söz konusu evlere su vermek için çalışma yaptıklarını, şehrimizde bu yıl yağış fazla olduğu için iş makinalarının o bölge de çalışma yapamadığını, en kısa sürede sorunu çözeceklerini ifade ettiler.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi