ss_c10Td.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Ülkemizi bugünkü seviyesine getirmemizin gerisinde, sağladığımız siyasi istikrar ve toplumsal huzur iklimi vardır. İnşallah önümüzdeki seçimlerde istikrar ve güven iklimini bir kez daha tesis ederek 2023 hedeflerimize doğru yürümeye devam edeceğiz” dedi.



16 Mart 2019 Cumartesi
Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Açılış Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı.

Çatalca’nın, 39 mahallesi ve 75 bine yaklaşan nüfusuyla Türkiye’nin kültürel zenginliği en yoğun ilçelerinden biri olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün bir kesiminin daha açılışını yaptığımız Kuzey Marmara Otoyolu ile Çatalca, İstanbul’un merkezine her gün biraz daha yakınlaşmaktadır” diye ekledi.

“ÜLKEMİZİN YURT DIŞINDAKİ İTİBARINI YÜKSELTTİK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemiz tarihinin en büyük demokrasi reformlarını, hak ve özgürlük açılımlarını biz hayata geçirdik. Türkiye’yi 17 yılda katbekat biz büyüttük, biz zenginleştirdik. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, spordan sosyal yardımlara kadar her alanda Cumhuriyet döneminde yapılanların beş katı, on katı hizmete imza attık. Bunlarla da kalmadık, ülkemizin yurt dışındaki itibarını yükselttik” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim amacımız, hem ülkemizin kazanımlarını daha ileriye taşımak hem de içinden geçtiğimiz kritik dönemde ekonomik ve güvenlik alanlarında başladığımız işleri bitirmektir.  Ülkemizi bugünkü seviyesine getirmemizin gerisinde, sağladığımız siyasi istikrar ve toplumsal huzur iklimi vardır. İnşallah önümüzdeki seçimlerde istikrar ve güven iklimini bir kez daha tesis ederek 2023 hedeflerimize doğru yürümeye devam edeceğiz. Evlatlarımıza miras bırakacağımız 2053 ve 2071 vizyonları için bunu başarmak zorundayız.”






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi