aa_6ueL9.JPG

Mücahitler Mahallesi Muhtar Adayı Hacı Ramazan Demir, göreve geldiği takdirde önceliğinin taziye evi ve park olduğunu ifade etti.



26 Mart 2019 Salı
Gaziantep

10 bin seçmenin olduğu Mücahitler Mahallesi Muhtar Adayı olan Hacı Ramazan Demir, gazetemize açıklamalar da bulundu. Seçim çalışmaların gayet iyi gittiğini belirten Demir,’’ Ev gezilerimizi sürdürüyoruz. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Herkes durum iyi diyor. Gidip birebir vatandaşlarımızla görüşüyoruz, sohbet ediyoruz.’’ dedi.

 

20 YILDAN BERİ TAZİYE EVİ YOK

 

Göreve geldiği takdirde önceliklerini de anlatan Demir,’’Önceliğim yürüyüş parkı, çocuk parkı ve taziye evi. Tabi, bunun yanında diğer projelerimiz de var. Seçimi kazanacak olan belediye başkanımız ile iyi bir uyum içerisinde çalışmak isterim. GAP Görme Engellilerin Fahri Başkanıyım. Engellilerimize ücretsiz düğün yapıyorum. Sosyal faaliyetlerim çok. Ama bu faaliyetleri daha da arttırmak istiyorum. Ben muhtarlığa insanlar ‘’Bir taş üstüne taş koydu, Allah razı olsun.’’  desinler diye aday oldum. 20 yıldan beri mahallemizde taziye evi yok. Burada üç mahalle var. Üçünde de taziye evi yok. 10 bin seçmeni olan bir mahallenin taziye evi yok. İnşallah göreve geldiğimiz takdirde, bu hizmetlerin yapılması için elimizden geleni yapacağız. Ben, 35 yıldan beri bu mahallede oturuyorum ve işletmecilik yapıyorum. En azından yerim belli. Mahalle halkı beni tanıyor, bana güveniyorlar. Ben de kendime güveniyorum.

 



Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi