aa_Z5AAq.JPG

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal tesislerde eğitim gören öğrencilere ücretsiz kitap dağıtımı yaptı.



27 Mart 2019 Çarşamba
Gaziantep

Şahinbey Başkan Mehmet Tahmazoğlu,  Yaşar Torun Gençlik Merkezi'nde kitap ve test dağıtımı yaptı. Başkan Mehmet Tahmazoğlu dağıtım öncesinde öğrencilerle sohbet ederek, eğitimlerini tamamlayıp ülkeye faydalı bireyler olmalarını istedi.

 

EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin kendilerine verilen imkanları iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Şu anda 189 tane Sosyal Tesisimiz ve Gençlik Merkezimiz var. Bu tesislerimizde üniversiteye hazırlanan 3.000 öğrencilerimiz eğitim görüyor. Bunun yanı sıra liselerde okuyan toplamda 5.000 öğrencimizin her birine 10’ar adet kaynak kitap hediye ediyoruz. Şuan 50.000 adet kitap getirerek öğrencilerimize dağıtımını başlattık. Bu vesileyle öğrencilerimiz bu alanlarla ilgili kendilerini daha da geliştirme imkânı bulacak. Üniversite sınavına girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

 

ÖĞRENCİLER BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Kendilerine dağıtılan kitaplardan dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler ise “Öncelikle Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etmek istiyoruz. Onun sayesinde Çanakkale’ye gidip ilk kez uçağa, vapura binip, Çanakkale’yi görme imkânına sahip olduk. Bunların yanı sıra bizlere bisiklet, bilgisayar ve spor ayakkabısı da hediye etti. Şimdide kaynak kitap hediye ediyor. Kendisine ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştular.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi