aa_b7b35.jpg

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçime 2 gün kala İstanbul'da 8 miting gerçekleştirecek. Erdoğan bugün ilk mitingini İstanbul Tuzla'da yaptı. Erdoğan, 'Bölücü terör örgütünün başının heykelini dikeceklermiş. HDP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum siz bunların peşinden mi gideceksiniz? Hendekler kazdılar oradaki Kürt kardeşlerimi öldürdüler. Kız çocuklarını dağa kaçırdılar. Bu pazar günü bunlara hesap sormayacak mıyız?' diye sordu.



29 Mart 2019 Cuma
Güncel

‘Biz uzaydan gelmedik, gökten zembille de inmedik’

Biz sadece şahsımıza oy verenlerin değil, unutmayın 82 milyonun Cumhurbaşkanıyız. Unutmayın, cumhur güçlü olursa Cumhurbaşkanı da güçlü olur. Unutmayın, Cumhurbaşkanının yanında olduğu bir büyükşehir belediyesi, ilçe belediyeleri onlar da güçlü olur.  Biz uzaydan gelmedik, gökten zembille de inmedik

Bugün Ankara’da İskitler’de maalesef bir metruk sayılabilecek binada çıkan yangında, 5 kardeşimiz yanarak öldü. Allah rahmet eylesin. 11 kardeşimiz ağır yaralı denilebilecek şekilde. Onlar da tedavide. Kardeşlerim işte maalesef metruk denilebilecek noktada çünkü orada bir değişim dönüşüm yapılıyor. Gelip orası boş bina diye oraya yerleşen bu vatandaşlarımız böyle bir durumla karşı karşıya kaldılar. Onun için bizim el ele vermemiz lazım. Onun için bizim verdiğimiz mesajları lütfen ne olur dikkate alın

Kimseyi ayırmayacak kimseyi dışlamayacak ebedi kardeşliğimize sıkı sıkıya sarılarak 82 milyon kardeşimizin her birinin huzuru için gayret göstereceğiz.

İster CHP’ye HDP’ye gönül versin, ister sözde İYİ Parti’ye gönül versin, gelin herkesi bu eserleri ortaya koyarak buraya davet edelim ve doğruyu anlatalım. Bizim bu noktada yok kırgınmış dargınmış bunlara değil biz doğruyu anlatalım. Biz ikna ile değil tebliğ ile görevliyiz. Kalpleri döndürecek olan Allah’tır. Dönmüyor, dönerse döner sen sadece anlat.

‘Bu pazar günü bunlara hesap sormayacak mıyız?’

Bölücü terör örgütünün başının heykelini dikeceklermiş. HDP’ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum siz bunların peşinden mi gideceksiniz? Hendekler kazdılar oradaki Kürt kardeşlerimi öldürdüler. Kız çocuklarını dağa kaçırdılar. Bu pazar günü bunlara hesap sormayacak mıyız? Sırtımızı diyor YPG’ye dayadık PYD’ye dayadık kadın. Ey kadın biz de sırtımızı milletimize ve Allah’ımıza dayadık. Aramızdaki fark bu. PKK sizi tükürüğü ile boğar diyor hadi gelin boğun. Cudi’de Kandil’de inlerine girdik girmeye devam edeceğiz. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. FETÖ’cüler de aynı. Onlar kaçacak biz kovalayacağız.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi