aa_M57I6.jpg

31 Mart seçimleri için artık geri sayım başlarken DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, Gaziler Caddesi’ndeki ziyaretlerinde, esnafın ilgili ile moral buldu. Esnafın ve vatandaşın büyük ilgi gösterdiği Doğan’ın, caddenin bir ucundan bir ucuna gitmesi, yoğun ilgi nedeniyle saatler aldı.



29 Mart 2019 Cuma
Gaziantep

Demokratik Sol Parti (DSP)Gaziantep Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, seçime sayılı saatler kala Gaziler Caddesi’ni ziyaret etti.  Almacı Pazarı’ndan başlayıp, Gaziler Caddesi  boyunca esnafı ziyaret eden Doğan, yürüyüşünü Balıklı Parkı’nda tamamladı.

DOĞAN KARANFİL DAĞITTI

31 Mart yerel seçimlere sayılı saatler kala siyasiler artık son ziyaretlerini yapıyor. DSP Gaziantep Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan da son ziyaretlerini esnafa yapıyor. Gaziler Caddesi boyunca ekibi ile birlikte esnaf ve vatandaşa karanfil dağıtan Doğan, vatandaşın büyük ilgisi ile karşılaştı.

DOĞAN İLE SELFİE YARIŞI

Esnaf, Celal Doğan’ a sıkıntılarını anlatırken,  en çok ekonomik sıkıntılarla baş  edemediklerini dile getirdiler. Doğan, caddede alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların fotoğraf çekme isteğini geri çevirmeyen Doğan’ın Gaziler Caddesi gezisi, planlanandan çok daha uzun sürdü.

Doğan’ a yüzlerce kişi eşlik etti. Gaziler Caddesi’nde yoğun kalabalık yaşandı. Engelli bir vatandaşın fotoğraf çektirmek istediğini duyan Doğan fotoğraf çektirip karanfil hediye etti.  






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi