aa_HHXFX.jpg

AK Parti'den GaziantepBüyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Fatma Şahin ve 2 ilçe belediye başkanı törenle mazbatalarını aldı.



5 Nisan 2019 Cuma
Gaziantep

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde büyükşehir belediye başkanlığına seçilen Şahin'in yanı sıra merkez ilçe Şahinbey ve Şehitkamil belediye başkanları için Gaziantep Bölge Adliyesi Konferans Salonu'nda mazbata töreni düzenlendi.

Törende Cumhur İttifakı'nın adayı AK Parti'li Şahin'e mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Nesrin Aladağ verdi. 

Ardından AK Parti'den merkez Şahinbey ilçesi belediye başkanlığına seçilen Mehmet Tahmazoğlu ve merkez Şehitkamil ilçesi belediye başkanlığına seçilen Rıdvan Fadıloğlu'na mazbataları verildi.

Törene, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer ve Derya Bakbak, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve teşkilat mensupları katıldı.

İŞTE BAŞKANLARIN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ

FATMA ŞAHİN:

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, millete karşı kendisini mahcup etmeyen yüce Mevla’ya hamd ettiğini söyleyerek, “Gaziantep, üretilen hizmetin, hayata geçirilen projelerin arkasında dağ gibi durdu. Fitne, dedikodu ve karalama siyasetine prim vermeyen halkımız, hizmet belediyeciliğine, proje belediyeciliğine oy verdi. Yapacak çok işimiz var, yeni dönemde yapacağımız güçlü çalışmalar, bizleri bekliyor. Halkımız, 31 Mart’ta sayın başkanımı değil benim başkanımı seçti. Hemşerilerim, projelerimize, kardeşliğimize, gönül belediyeciliğimize ‘durma yok yola devam’ dediğini bir kez daha tescilledi” dedi.

MEHMET TAHMAZOĞLU:

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey halkının kendilerine çok önemli bir sorumluluk yüklediğini belirterek “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde halkımız bize Şahinbey Belediye Başkanlığı görevine devam etme yetkisi verdi. Adliyede düzenlenen tören ile mazbatamızı aldık. Üzerimize ağır bir yük yüklenmiş oldu. Üçüncü kez Şahinbey Belediye Başkanlığına seçildim. İlk seçimde yüzde 52, ikinci seçimde yüzde 55, bu seçimde ise yüzde 60’ı aşan bir oy oranı ile yeniden bu göreve bizi layık gören halkımıza teşekkür ediyorum. Halkımızın güvenlerine layık olmak için gece gündüz demeden, teşkilatımızla, ekibimizle el birliği ile çalışacağız. Bu bizim üçüncü dönemimiz, yani ustalık dönemimiz. Bu dönemde Gönül Belediyeciliği dediğimiz, insana, eğitime, sağlığa, kültüre, spora dokunan yatırımlar planladık. İnşallah yeni dönemde bunları gerçekleştireceğiz. Bize destek veren Gaziantep Halkına teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize İlçe Başkanımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

RIDVAN FADILOĞLU:

Başkan Rıdvan Fadıloğlu ise göreve kaldığı yerden devam edecekğini ifade etti.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi