aa_bvW5I.JPG

Şahinbey Belediye meclis toplantısı Başkan Vekili Cuma Güzel başkanlığında yapıldı.15 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında CHP’li Uğur Kalkan gündem dışı konuşarak, nüve mağdurlarının durumunu gündeme getirdi.



19 Nisan 2019 Cuma
Gaziantep

CHP’li meclis üyesi Uğur Kalkan da gündem dışı söz alarak Nüve konut mağdurlarının sorunlarını gündeme getirdi. Kalkan, nüve konutlarındaki hukuksal süreci anlattı, CHP’lilerin Anayasa mahkemesine açtıkları dava ile nüve konutları mağdurlarının haklarına kavuştuklarını, bu konuda Şahinbey Belediyesinin ne yapacağını sordu. Kalkan, “Nüve konutlarında hak sahiplerinin 80 bin TL olarak tespit edilen hakları TBMM’de bir torba yasaya konulması ve 8-10 bin liraya düşürülmesine o zaman CHP’lilerin karşı çıkması sonuç vermeyince CHP’lilerin Anayasa Mahkemesine gitmesi sonucu tekrar bu haklarına kavuştular” dedi.

GÜZEL: HUKUKÇULARIMIZ İNCELİYOR

Cuma Güzel ise, “Hukuk işleri müdürü mahkeme kararını inceliyor. Mayıs ayı oturumunda bu konuda size cevap vereyim” dedi. Gündeme getirilen madde olan temizlik işlerine araç alınması konusu oylandı. Cuma Güzel gündeme getirilen madde ile konuştu ve “Daha önce araçları kiralıyorduk. Kiralık olarak araç alıyorduk, artık satın alacağız. Teşvikten faydalanarak bütün araçları satın alacağız.” dedi. Bu madde teklif karar olarak oy birliği ile kabul edildi.



Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi