aa_A00rx.jpg

Okul pansiyonunda kaybolan çatal-bıçaktan öğrenciler sorumlu tutuldu. Öğrencilere ceza olarak pansiyona bir çatal-kaşık getirme cezası verildi.



3 Mayıs 2019 Cuma
Gaziantep

Gaziantep’te Şahinbey Mesleki ve Teknik Anadolu Kız Lisesi pansiyonunda yaşanan olay bu kadarına da pes dedirtti. Yeni eğitim yılında okul pansiyonunda 300 adet çatal-kaşık bulunuyordu. Bu çatal-kaşıklar zaman içerisinde kayboldu ve 60 kaşık-çatal kaldı. Hal böyle olunca yemeklerde önce bir bölüm öğrenci yemeğini yiyor, daha sonra ise kaşık-çatallar yıkanıyor,  diğer öğrenciler yiyordu.

RAMAZAN AYINDA SIKINTI OLACAĞI İÇİN ÖĞRENCİLERE ÇATAL-KAŞIK GETİRİN DENİLDİ

Ramazan ayında oruç tutacak öğrencilerin iftarı aynı anda açması gerektiği için, pansiyon görevlisi öğretmen ve idareciler, öğrencilere birer tane dışarıdan çatal-kaşık alıp pansiyona getirin dedi. Böylece çocuklar muhtemelen hafta başında okul yönetiminin isteğini yerine getirerek okula gidecekler.

150 LİRA DA TADİLAT PARASI İSTENİYOR

Ayrıca, istek bunun ile de bitmiyor. Yine tarafımıza verilen bilgilere göre, her öğrenciden pansiyonda yapılacak olan tadilat gerekçe gösterilerek, 150 lira para istendiği öğrenildi.

YETKİLİLERİN BİLGİSİNE SUNUYORUZ

Gazetemize iletilen bu şikâyetleri gündeme getirerek, yetkililerin bilgisine sunuyoruz. Ayrıca şu soruları yöneltiyoruz: Bu okulların bütçesi yok mu? Var ise okul yönetimi eksikleri gidermek yerine neden öğrencilerden böyle bir istekte bulunuyor?






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi