gg_eNYlh.jpg

Hekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün güçlenmeye devam eden Hatem Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Levent Konukoğlu hasta kabulüne başladı.



9 Mayıs 2019 Perşembe
Gaziantep

Hasta kabulüne başlayan Op. Dr. Levent Konukoğlu’nun Kemik Kırıkları tedavileri (Basit kemik kırıkları, Kompleks kemik kırıkları, Açık kemik kırıkları, Problemli kemik kırıkları) (Minimal invaziv cerrahi prosedürler) , Kırık Komplikasyonu Tedavileri , Ortopedik Multitravma Tedavisi , Artroplasti (Diz, Kalça, Omuz) , Artroskopi (Diz, Omuz, Ayakbileği) , Alt Ekstremite Deformite Tedavileri , Küçük Ortopedik Cerrahi Girişimler , Preoperatif ve Postoperatif Bakım , Kök Hücre ve PRP Tedavisi tıbbi ilgi ve uzmanlık  alanları arasında yer alıyor. Tecrübeleri ve mesleki becerileri ile adından sıkça söz ettiren Dr. Levent Konukoğlu   İyi derecede İngilizce biliyor. Uluslararası ve ulusal alanda birçok kongreye, kursa ve eğitime katılmıştır.

Op. Dr. Levent KONUKOĞLU

1983 yılında Gaziantep’te doğan Dr. Konukoğlu İlk ve orta öğrenimini Gaziantep'te tamamladı. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Konukoğlu ,  Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasını İstanbul Haydarpaşa Numune E.A. Hastanesi’nde tamamladı.

 

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi