aa_589Jm.JPG

Özel Seçkin Koleji öğrencileri Haldun Taner 'in yazdığı ve dünyanın bir çok ülkesinde sergilenen tiyatro oyunu "Keşanlı Ali Destanı"nı oynadı.



29 Mayıs 2019 Çarşamba
Gaziantep

Özel Seçkin Koleji AKM salonunda sergilenen tiyatro oyunu izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.  İşlemediği bir suç yüzünden hapishanede yatan Keşanlı Ali’nin halkın gözünde kahraman haline gelmesi, katili olduğu iddia edilen adamın yeğeni olan  sevdiği kız Zilha'ya kavuşmak istemesi ve  muhtar seçildiği semtin sorunlarına çözümler bulma mücadelesindeki kara mizahi olayların anlatıldığı tiyatro oyununda seyirciler keyifli dakikalar yaşandı.

Özel Seçkin Koleji İlköğretim Müdürü Eyüp YILMAZ sergilenen oyun ile ilgili;Seçkin Koleji ailesi olarak yaparak,yaşayarak öğrenme modelini örnek aldığımız eğitim-öğretim sistemimizde öğrencilerimizi aktif bir şekilde derslere ve etkinliklerimize katmaktayız. Öğrencilerimizin bu eseri canlandırması bizi heyecanlandırdı ve mutlu etti.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder,gösteriye katılım gösteren misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi