oo_2U62a.JPG

İstanbul’u kaybeden Ak Parti İktidarının seçimden hemen sonra ilk icraatının çaya yüzde 15, şekere yüzde 16, mazota da 23 kuruş zam yapmak olduğunu dile getiren CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, İstanbul seçimleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



26 Haziran 2019 Çarşamba
Gaziantep

İstanbul seçimlerini değerlendiren Yılmazkaya yaptığı açıklamada, “İstanbul’da Tayyip Beyin doğup büyüdüğü Kasımpaşa’da bile büyük bir fark var. Sayın Erdoğan’ın okuduğu Kasımpaşa İmam Hatip Ortaokulunda bile Sayın İmamoğlu’nun oyu 31 Marta göre %20 artmıştır. Milletimiz bu tarihi seçimde haksızlığı ve hukuksuzluğa karşı gösterdiği irade ile “Her Şeyin Çok Daha Güzel Olacağını” tüm dünyaya göstermiştir. Millet olarak dünyaya örnek olacak bu demokrasi sınavını başarıyla verdik. İstanbulluların kazandığı bu seçimde demokrasimiz kazandı.” İfadelerine yer verdi.

İşiniz Gücünüz Para-Rant…

Yılmazkaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ak Parti İktidarının İstanbul seçimlerini kaybedince ilk icraatının rantı kontrol altına almak için belediyelerin kentsel dönüşümle ilgili bazı yetkilerini kısıtlayarak bu yetkileri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na devretmek olduğunu” belirtti.

“Rant uğruna bu yapılanların milletimiz tarafından da görüldüğünü belirten Yılmazkaya, “İstanbul seçimlerinden ders almayan AKP İktidarının bu yanlış icraatlarıyla milletin malını rantçı müteahhitlere, tarikatlara ve bazı yandaşlara peşkeş çekmesinin bedelini ödeyeceğini” ifade etti.  

İstanbul seçimlerinin İstanbul’a, İstanbullulara ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını dileyen Yılmazkaya “ Her şeye rağmen, bütün engellemelere ve baskılara rağmen İstanbul için her şeyin çok güzel olacağı bir dönem başlıyor..!” dedi.

Rantçı Tarikatlar, Müteahhitler Kaybetti Millet Kazandı!

İstanbul kazandı, İstanbullu kazandı, millet olarak hepimiz kazandık diyen Yılmazkaya, “Tekkeler, tarikatlar, cemaatler, İstanbul’a rant gözüyle bakan müteahhitler ve yandaşlar kaybettiği için mutluyuz...”  ifadelerini kullandı.

İstanbul seçiminde görevli olduğu Kasımpaşa’daki seçim bölgesiyle ilgili önemli detaylar paylaşan Yılmazkaya şu ifadelere yer verdi;

“İstanbul’da Tayyip Beyin doğup büyüdüğü Kasımpaşa’da, okuduğu Kasımpaşa İmam Hatip Ortaokulunda bile Sayın İmamoğlu’nun oyu 31 Marta göre 23 Haziranda %20 artmıştır.

Milletimiz bu tarihi seçimde haksızlığı ve hukuksuzluğa karşı gösterdiği irade ile “Her Şeyin Çok Daha Güzel Olacağını” tüm dünyaya göstermiştir. Millet olarak dünyaya örnek olacak bu demokrasi sınavını başarıyla verdik. Emeği geçen, destek veren, yüreği bizimle olan herkese çok teşekkürler...

İstanbul için her şeyin Çok güzel olacağı bir dönem başlıyor..! İstanbul’a, İstanbullulara ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun...” dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi