aa_4BRT5.jpg

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş, Genel Başkan Meral Akşener hakkında son günlerde ortaya atılan FETÖ iddialarına sert yanıt verdi. Karakuş, Genel Başkanları’na bu yakıştırmayı yapanların önce kendi çevrelerine bakmalarını isteyerek,” Partimizin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e yakıştırılmaya çalışılan FETÖ çamuru onların damatlarının kardeşlerinin FETÖ’cü olduğu gerçeğini gizlemeye yönelik algı operasyonudur” dedi.



7 Temmuz 2019 Pazar
Gaziantep

İYİ Parti’nin siyasi misyonunun Türkiye’nin yeniden Cumhuriyet ayarlarına dönmesi olduğunu, bu yolda da mücadelelerinin her türlü karalama, iftira kampanyalarına rağmen devam edeceğini ifade eden Serkan Karakuş, “ Genel başkanımıza karşı başlatılan algı operasyonları yapanlar şunu bilsinler ki İYİ partinin tüm teşkilat mensupları ve İYİ  partiye gönül veren tüm İYİ insanlar birer Meral Akşener’dir. Hepimiz bu yolda gerekirse bedel ödemeye varız. İYİ’ler daima kazanacak” diye konuştu.

Mehmet Serkan Karakuş, İYİ Parti’nin 31 Mart ve 23 Haziran İstanbul seçimlerinde oy oranını yükseltmesi ve halkın umudu haline geldiğini sözlerine ekleyerek,” Son günlerde İYİ Parti üzerine oynanan oyunlar ve Genel Başkanımız üzerinden yürütülen algı operasyonları, HDP Grup Başkanvekilinin partimize yönelik asılsız, mesnetsiz açıklamaları, İYİ Parti’nin yakaladığı yükselişi aşağı çekme girişimlerinden ibarettir. Fakat ne yaparlarsa yapsınlar, tüm karalama kampanyalarına rağmen İYİ Parti iktidar yürüyüşüne devam edecektir. 31 Mart ve 23 Haziran İstanbul seçimleri bunun en yakın göstergesidir” şeklinde konuştu. 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi