pp_G0py8.JPG

Şahinbey Belediye Meclisinde CHP Şahinbey Belediye meclis üyesi Uğur Kalkan’ın gündeme getirdiği iki ihale hem kafaları karıştırdı.



1 Ağustos 2019 Perşembe
Gaziantep

Toplantıda CHP Şahinbey Belediye meclis üyesi Uğur Kalkan’ın gündeme getirdiği iki ihale hem kafaları karıştırdı. Kalkan, “Akkent Mahallesi’nde bir ihale yapılmış. 7 Haziran 2019’da bitmesi gereken düğün salonu ve ticari alan olan bu inşaat veya binayı bulamıyoruz. Mavikentte bir ihale yapılmış, sonra iptal edilmiş buradada inşaat devam ediyor. Akkentte ihale var inşaat yok, Mavikent’te ihale iptal inşaat var. Bu nasıl oluyor?” dedi. Tahmazoğlu da,”Bunu bir araştıralım, soruşturalım inceleyelim sanada bir cevap verelim” dedi.

KALKAN:BU NASIL OLUR?

Gündem dışı söz alan CHP’li meclis üyesi Uğur Kalkan, “Akkent Mahallesi için yapılan bir ihale var. İhale No:2018/36-32-56. Bu ihaleye göre inşaatın 7 Haziran 2019’da bitmesi gerekyor. Ancak bu inşaatı, bu binayı bulamıyoruz. Düğün salonu ve ticari alan olan bu inşaat veya binayı bulamıyoruz. Buranın 3 Trilyon 382 bin bedelli sözleşmesi var. İhale var, bina yok, arsa yok, inşaat yok” dedi. Buna karşılık Mavikent’te 2018-409384 nolu ihale yapıldığını söyleyen Kalkan, “Daha sonra bu ihale iptal edildi. Maviket’te ihale iptal edilmesine rağman inşaat var. Akkent’te olması gereken inşaatı sizlerle görevlendireceğiniz kişilerle gidip araştıralım yerinde görelim. Akkent’te ihale var inşaatı yok, Mavikent’te ihale iptal ancak inşaat var.Bu nasıl olur?”

TAHMAZOĞLU:İNCELEYELİM

Tahmazoğlu, ‘Bunu bir araştaralım, soruşturalım inceleyelim sanada bir cevap verelim” dedi.



Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi