oo_6mpHN.jpg

Besle komisyon kurulmasını teklif etti, ancak başkan Tahmazoğlu, valiliğin uyuşturucu ile mücadele komisyonu olduğu için komisyona gerek görmedi.



2 Ağustos 2019 Cuma
Gaziantep

Şahinbey Belediye Meclisinin dün yapılan Ağustos ayı 1. Birleşiminde CHP’li meclis üyesi Hurşit Besle, Vatan Mahallesi ve çevresindeki vatandaşların uyuşturucu konusunda ciddi şikâyetler var. Emniyet, sağlık bakanlığının, belediyenin tek tek uyuşturucu ile mücadele etmede eksik kalıyor. Bu nedenle belediyenin bünyesinde bir komisyon kurulmalı, ayrıca uyuşturucu ile mücadelenin içerisine halkın mutlaka dahil edilmesi gereklidir dedi.

TAHMAZOĞLU GEREKLİ GÖRMEDİ

Besle’nin komisyon kurulması teklifine, Tahmazoğlu valiliğin bu konu ile ilgili zaten bir komisyonu var diyerek cevap verdi.

SOSYAL TESİSİN KURULMASIYLA SUÇ ORANI YARI ORAN DA AZALDI

Besle’nin konuşmasına cevap veren başkan Tahmazoğlu, belediye olarak uyuşturucu ile mücadele konusunda ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Beydilli Mahallesi’ne yaptıkları sosyal tesise bölge halkının büyük ilgi gösterdiğini belirten Tahmazoğlu, ’’Emniyetten edindiğimiz bilgilere göre, Beydilli sosyal tesisi açıldıktan sonra, o bölgede suç işlenme oranında yarı yarıya azalma olduğunu öğrendik.’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi