yy_Z1SLj.JPG

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya bayram mesajı yayınladı.



9 Ağustos 2019 Cuma
Gaziantep

Yılmazkaya, yayındığı mesajında Bayram cömertliktir, dayanışmadır, dostluktur, aydınlık yarınlara değerlerimizi taşımanın en önemli göstergesi olduğunu belirterek şunları söyledi:

‘’Bayram cömertliktir, dayanışmadır, dostluktur, aydınlık yarınlara değerlerimizi taşımanın en önemli göstergesidir. Bayramlardır bu duyguların tekrar tekrar hatırlanmasına vesile.

Açlıktan, yoksulluktan, savaştan, şiddetten ve kötülüklerden arınmış, sevginin, hoşgörünün ve barışın egemen olduğu, insan yaşamının tüm değerlerden üstün tutulduğu bir dünyada yaşayabilmek, insanlığın ortak özlemidir.

Her gün çok sayıda insanın yaşamını yitirmesine yol açan güç gösterileri, çatışmalar, küresel ısınma başta olmak üzere, büyük yıkımları birlikte getireceği bilinen çevre sorunları, açlığın, yoksulluğun, terörizmin boyutları dünyanın geleceği konusundaki kaygıları artırmaktadır.

Huzurun, güvenin ve istikrarın olmadığı, adaletsizliklerin önüne geçilemediği, güç durumda olana yardım elinin uzatılmadığı, yardımlaşma ve dayanışmanın anlamını yitirdiği bir dünyada, insanların geleceğe umutla bakması beklenemez.

Bu derin duygularla; birlik ve beraberliğin, hoşgörü ve huzurun, sağlık ve mutluluğun bir arada olduğu bayramlar diler, saygı ve selamlarımı sunarım.’’






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi