dd_6p41q.jpg

Gazişehirli taraftarlar, Gençlerbirliği maçında stadın bakımsızlığından şikâyet etti.



27 Ağustos 2019 Salı
Gaziantep

Gazişehir’in dün Kalyon Arena’da Gençlerbirliği ile oynadığı maça giden taraftarlar, stad içerisinde yaşanan sıkıntılara adeta isyan etti. Maçın ardından sosyal medyadan şikâyetlerini dile getiren taraftarlar, pisliğin, tozun içerisinde maç izlediklerini, bazı koltukların kırık olduğunu, tuvaletlerin temiz olmadığını ve lambaların yanmadığını belirttiler.

3 AY DA NEDEN EKSİKLER GİDERİLMEDİ

Liglerin bitişiyle başlaması arasında yaklaşık 3 ay gibi uzun bir süre var. Bu kadar uzun bir süre içerisinde stadın bakımının neden yapılmadığı, eksikliklerinin ise neden giderilmediği ise koca bir soru işareti.

GENÇLİK SPOR NE YAPIYOR?

Normal de stadın bakım-onarım, temizlik vs. işlerini gençlik ve spor il müdürlüğü yapması gerekiyor. Bugün kurumu arayıp konu hakkında bilgi almak istedik. Ancak kurum da ne telefona cevap var, ne de sorulara cevap verecek bir muhatap! Kurumun kendi işleyişi sıkıntıyken, stadın sıkıntısız olmasını beklemek olmazdı zaten.

Levent Elbeyli: Gazişehir /Gençlerbirliği maçına geldik. Bu güzel atmosfere yakışmayan, kirli, toz, talaz içinde berbat oturma grupları. Yanmayan merdiven, koridor, WC ışıkları. Gerçekten sorunları yazmaktan üzülüyorum. Lütfen sahip çıkın, ilgi gösterin. Hepimiz iyiye layığız. Keyif alalım.

Tasmaniacanavari: Kantin yetersiz, devre arasında su bitti..insanlar saygisiz, siraya girmeyi bilen yok...

Antep kuşu: Skorun dışında herşey berbat.!!!

İbrahim Orhan27: Resmen çöplükte maç izledik vallahi çok ayıp ya böyle pislik bi ortam olamaz yöneticisi kimse bu stadın hiçmi görmez ya şimdi gelde bidaha bu ortamda maça gitte maç izle insan bi utanır ya kimse bunun sorumlusu.

Yunus Karakoyunlu: Tozdan ve kirden koltuklara oturma şansımız yoktu ama mecburiyetten oturduk. Su satışı olmaması ise tam bir felaketti. Diğer bloktan istiyorduk oradan getiriyorlardı. Bu maçın bu tarihte oynanacağı belliydi. Hazırlıklar ona göre yapılmalıydı.

Emre Erdana: Stadyumun içi leş gibi koltuklar kırık ve çok pis durumda yanımda oturan bir abimiz biranda yerde buldu kendini yazık degilmidir üstüne birde skor kimseyi aldatmasın çok kalitesiz bir futbol kombine aldığım için şuan için çok pişmanım ilgililer umarım bu durumlara el atar.

Gürhan Çabuk: Bunlar sulu namet birde güney kale arkasına bir baksaydınız inşaat çimento pisliği koltuklar mecbur oturduk. Kantin yok çoçuklar susadı alacak yer yok çok yazık

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi